Schobert Norbi az egészséges táplálkozások meghülyített követőihez szólt

"Fotó: Marton Szilvia - Origo " -
videó táplálkozás Schobert Norbert egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi régóta próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mi is az egészséges táplálkozás, nemrég egy videóban is elmondta a véleményét: beszélt a többi között a vegán és a paleo étrendről, tudván, hogy álláspontjával botrányt fog kelteni. 

„Ez a videóm nagyon nagy botrányt fog csinálni" – kezdte Norbi egyik élő bejelentkezését, de sietve leszögezte, nem ez a célja a mondandójával, hanem az „átb***ott emberek felvilágosítása". Norbi azért készítette videóját, mert sokszor találkozik azzal az állítással, hogy az egészséges életmód drága, szerinte azonban rossz helyen keresik az emberek az egészséges életmódot, táplálkozást.

Norbi az egészséges táplálkozás követőihez szólt "Fotó: Marton Szilvia - Origo "

Norbi videója, ahogy előre leszögezte, valóban megosztó lett, több követője azt kifogásolta, hogy időnként nomdafestéket nem tűrő szavakkal fejezi ki véleményét.

4 dolog, ami hozzásegít, hogy otthoni edzéssel csodás tested legyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180716-4-dolog-ami-az-otthoni-edzeshez-kell.htmlA testmozgás elengedhetetlen az egészséges szervezethez és a kiegyensúlyozott, felszabadult élethez, no meg persze az alakformáláshoz. Azzal azonban, hogy mibe is fogjunk, időnként meggyűlhet a gondunk. Korábban már összegyűjtöttük a legjobb szabadtéri edzésformákat, de sokan inkább a lakásuk védettségét szeretnék élvezni. Az otthoni edzéshez elsősorban elszántság kell, de emellett szükséged lesz még egy két dologra, melyek nélkül sajnos nem fog menni. Ez Zsír!OrigoRihanna sokat hízott, már nem nádszál karcsú, mint pályája elejénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-rihanna-sokat-hizott-mar-nem-nadszal-karcsu-mint-palyaja-elejen.htmlEmlékezzünk csak vissza Rihannára, milyen volt a pályája kezdetén, és nézzünk meg róla egy friss fotót. Döbennetes a különbség. Ez Zsír!--Mádai Vivien lefogyott, férje hiányolja a husis testalkatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-madai-vivien-lefogyott-ferje-hianyolja-a-husis-testalkatat.htmlNehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, ez pedig Mádai Vivien alakján is meglátszik. Az utóbbi időben nagyon sokat fogyott, férje pedig hiányolja róla a kis párnácskákat. Ez Zsír!--A titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--Recept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoRecept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.