Bíró Ica, az egykori Metal Lady 61 évesen, bikiniben mutatta meg hibátlan alakját: fotó

Bíró Ica Metal Lady bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica elképesztő formában van, pedig már a 60. életévét is betöltötte. Az egykori Metal Lady egy jetskin állva, bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.

Bíró Ica teste olyan, akár a huszonéveseké. feszes bőr és hibátlan alak. Nem is csoda, hogy az egykori Metal Lady büszkén bújik bikinibe és örökíti meg vízi élményeit.

Ezúttal egy jetskin állva pózolt a 61 éves sztár.

A szuperegészséges nasi: céklachipshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180628-a-szuperegeszseges-nasi-ceklachips.htmlMivel a céklának magas a vastartalma, az egyik legnagyszerűbb élelmiszer, de más tápanyagok is, többek között kalcium, mangán, réz, magnézium és vitaminok találhatók benne. Ha elcsábulsz egy kis nasira, bűnözz bátran, hiszen sokkal egészségesebb bármelyik gyári burgonyachipsnél. Ez Zsír!OrigoA túródiéta előnyei és hátrányaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180723-a-turodieta-elonyei-es-hatranyai.htmlSokan szeretik a túrót, ám kevesen tudják, hogy rendkívül jól beilleszthető a fogyókúrába is. A túró ugyanis kalóriaszegény, ám gazdag fehérjében. Érdemes azonban a diéta hátrányaira is ügyelni. Ez Zsír!--Kockás hasat villantott Lilu: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180723-kockas-hasat-villantott-lilu.htmlApró bikiniben mutatta meg Lilu, hogy 40 fölött, anyukaként is lehet valakinek kockás hasa. Ez Zsír!OrigoRecept: spenótos túrógombóc kapormártássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-recept-spenotos-turogomboc-kapormartassal.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsát elképesztő pózban fotóztákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180722-jakabos-zsuzsa-fejenallastol-beindultak-a-kovetok-szexi-poz.htmlA gyönyörű úszónő, Jakabos Zsuzsa szinte mindegy, mit csinál, követői imádják, ám a nemrégiben feltöltött fotója a szokásosnál is szexibbre sikerült. Mutatjuk. Ez Zsír!MTI/Illyés TiborEzt jelenti ha hasra, vagy ha combra hízolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180718-ezt-jelenti-ha-hasrva-vagy-ha-combra-hizol.htmlHa felszaladt némi felesleg, az emberek általában diétázni és mozogni kezdenek, ami természetesen normális keretek között a legegészségesebb módja a súly leadásának, de nem biztos, hogy csupán ennyi elegendő. Más dolgok is állhatnak a háttérben attól függően, hogy hová szaladt fel az a néhány kiló. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.