kockás has szexi Lilu bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró bikiniben mutatta meg Lilu, hogy 40 fölött, anyukaként is lehet valakinek kockás hasa.

Épp családi nyaralását tölti Lilu, és az Instagramra feltöltött fotói alapján nagyon élvezi a pihenést. Ezúttal egy bikinis fotót is megosztott magáról, amint épp a sárkányeregetéssel próbálkozik a tengerparton. Nagyon jól néz ki a zöld fürdőruhában, láthatóan odafigyel arra, hogy formában maradjon, hasán is szinte kirajzolódnak a kockák.

A sárkány, ami addig repül, amíg rohanok vele... ez nem is sárkány...egy sérült lepke...1 óra után feladtuk...

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Az edzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-az-edzoteremben-villantott-mellbimbot-jennifer-lopez.htmlEdzőteremben villantott mellbimbót Jennifer Lopez. TV + Sztárok--Hosszú évek után kibékülhet Pártos Csilla és Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-hosszu-evek-utan-kibekulhet-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-per.htmlErre talán már senki nem számított: kibékülhet egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. TV + Sztárok--Radics Gigi szerelmes fotót osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20180723-radics-gigi-szerelmes-fotot-osztott-meg.htmlAmerikában heverte ki szakítását Radics Gigi, majd egyik pályatársával, Talán Attilával hozták hírbe. Most azonban ő maga tett ki egy olyan fotót közösségi oldalára, mely arra enged következetni, hogy szerelmes. TV + SztárokOrigoFülöp herceg halálhírét terjesztették: II. Erzsébet királynő felháborodott http://www.life.hu/sztarok/20180723-fulop-herceg-halalhiret-terjesztettek-ii-erzsebet-kiralyno-felhaborodott.htmlFülöp herceg halálát kezdték el terjeszteni a neten, amin II. Erzsébet királynő nagyon felháborodott. TV + Sztárok--Megszólalt az RTL Klub A Tanár című sorozatából elküldött színésznő, Urbankovics Júliahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-megszolalt-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozatabol-elkuldott-szineszno-urbankovics-julia.htmlA Tanár című műsorban Urbankovics Júlia játszotta Nagy Ervin kollégáját, akivel szinte első látásra egymásba is szeretnek, szerepük szerint. Az első évad után a színésznő szerint méltatlan módon szóltak neki, hogy nem kívánják folytatni vele a munkát, ugyanis Nagy Ervin szerint nem műlödik köztük a kémia. TV + SztárokOrigoEzeket kérték a Campus Fesztiválon a világsztárok - megszólalt a rendezvény igazgatójahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-ezeket-kertek-a-campus-fesztivalon-a-vilagsztarok.htmlVasárnap reggel véget ért az egyik legnagyobb hazai könnyűzenei esemény Debrecenben. Ami a látogatói számot illeti, várakozáson felül, az egy évvel ezelőtti Campus jubileumot is meghaladva, idén, 108 ezren szórakoztak a négy nap alatt. Olyan szupersztárok léptek fel, mint az amerikai AKON, vagy éppen a kelet-európaiak retró sztárja, Scooter. De hogy mi mindent kértek az öltözőjükbe a legdrágább fellépők, ezt a Life.hu-nak elmondta a fesztivál igazgatója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.