Rubint Réka fogyás Schobert Norbert egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 hónap alatt 12 kilótól szabadult meg Schobert Norbi 13 éves fia, Norbika. Most elárulta, mit tett ennek érdekében.

Bár rendszeresen sportol, aktívan vízilabdázik, nem volt megelégedve kinézetével Schobert Norbi és Rubint Réka 13 éves fia, Norbika.

Már szégyelltem magam, nem mertem a strandokon sem levenni a ruhámat. Amikor elmentem az iskolába és anya becsomagolta nekem a szendvicsemet, azt az iskolában elcseréltem egy nutellás kenyérre. Meg ettem palacsintát és fehér kenyeret is..." – mesélte Norbika.

Miután az iskolatársai is elkezdték őt csúfolni, lefotózta magát a tükörben és eldöntötte, elkezd edzeni és életmódot vált. Erről viszont nem szólt az édesapjának.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy sunyin elkezdett másként kajálni. Ő előtte is sportolt nagyon szorgalmasan, de utána már nem ette meg az étteremben a krumplit, a rizst, a szokásos cukros innivalót. Ezek a változások elindultak, és tényleg elkezdte azt enni és azt képviselni, amit mi" – mesélte büszkén Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.