Jenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg: fotó

Forrás: Instagram/Jenna Jameson -
diéta fogyás pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalán jelentett be Jenna Jameson egykori pornósztár, hogy sikerült megszabadulni a szülés után rajtamardt felesleg nagy részétől. 

Több mint egy évvel ezelőtt adott életet harmadik gyermekének az egykori felnőttfilmes, azóta küzd túlsúlyával. „Lelkileg és fizikailag is lelassultam" – írta Instagramján Jenna, aki végül megtalálta azt a diétát, amivel eredményes tudott lenni.

Jenna Jameson egykori pornósztár 26 kilótól szabadult meg Forrás: Instagram/Jenna Jameson

A keto diétának hála már 26 kilótól sikerült megszabadulnia. „Boldogabbnak, okosabbnak és magabiztosabbnak érzem magam." – tette hozzá a volt pornósztár. Persze elkezdeni nem volt könnyű, az első hét kifejezetten gyötrelmes volt, de utána hozzászokott a teste, nem sóvárgott a tiltott élelmiszerek után, és ennek meg is lett az eredménye, melyet előtte-utána fotón mutatott meg a követőinek.

Jenna Jameson (@jennacantlose) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.