Családban marad: a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely lányai is vízilabdáznak

vízilabda olimpikon Kiss Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír magazinban a LifeTV-n. Az egykori aranycsapat tagja jelenlegi elfoglaltságairól és lányai sportszenvedélyéről is mesélt. 

Kiss Gergely 9 évesen döntötte el, hogy ő bizony jogász és olimpiai bajnok vízilabdázó lesz. Szülei mindenben támogatták, így a szilárd elhatározásból diploma és éremeső lett. A háromszoros olimpiai bajnokról kevesebben tudják, hogy ma is aktívan sportol, most is a Honvéd játékosa, habár a válogatottságot a 2012-es olimpia után lemondta.

Úgy tűnik azonban, ha teljesen vissza is vonul a vízilabdától, akkor sem marad Kiss nélkül a sportág. Gergely két nagyobb lánya már a serdülő és a gyermek korosztályban játszik, de a legfiatalabb, kétéves családtagról is kiderült már, hogy igazi vízrajongó.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.