VV Seherezádé valóvilág Seherezádé bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó, Seherezádé úgy döntött, idén nyáron nem sanyargatja magát. Teste szigorú diéta nélkül is tökéletes és ezt most meg is mutatta.

A táplálkozási tanácsadóként dolgozó Seherezádé úgy döntött, idén nyáron nem sanyargatja magát, nem rohan munka után egyből az edzőterembe, hanem inkább megpróbál kicsit élni, szórakozni. Úgy véli, meg kell találni az arany középutat.

Most két képet mutatott magáról, az egyik tavaly készült, teste láthatóan csupa izom. A friss fotón eltűnt a kockás hasa, ugyanakkor így sem panaszkodhat, hiszen elképesztően vékony és csodás idomai vannak.

Ismerd meg a tojásdiétáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180814-ismerd-meg-a-tojasdietat-fogyokura.htmlVannak olyan celebek, akik a tojásdiétára esküsznek. Szívesen megismernéd ezt az étrendet? Most bemutatjuk! Ez Zsír!OrigoSzülés után pár héttel megmutatta testét az 55 éves Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180814-szules-utan-par-hettel-megmutatta-testet-az-55-eves-brigitte-nielsen-szineszno.htmlMáris leadta a terhesség során rárakódott pluszkilóit az 55 éves Brigitte Nielsen, aki alig pár hete adott életet ötödik gyermekének. Ez Zsír!--Megmutatta gyönyörű, kidolgozott hasizmát Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180816-megmutatta-gyonyoru-kidolgozott-hasizmat-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlSportteljesítményérn túl irigylésre méltó testével is lenyűgözi követőit Jakabos Zsuzsa.Ez Zsír!MTI/Illyés TiborEdzés kánikulában? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/20180814-edzes-kanikulaban-ezekre-figyelj.htmlMíg tavasszal és nyár elején turbó üzemmódra kapcsolva edzünk, hogy bombaformába kerüljünk a bikiniszezonra, ahogy beköszönt a kánikula, a legtöbben elhagyják a rendszeres sportot. Nagy hiba! Nyáron is ajánlott mozogni, ám néhány dologra oda kell figyelni! Ez Zsír!Origo5 étel a konyhádban, ami akár a halálodat is okozhatjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180811-5-etel-a-konyhadban-ami-a-halalt-okozhat.htmlSenki sem gondolná, hogy egy-egy gyümölcs meghámozásán kívül is érhet minket baj, ha az ételekről van szó. Bizony akadnak a hazai konyhákban gyakran használatos zöldségek és gyümölcsök között, melyek akár a halálunkat is okozhatják. Ez Zsír!OrigoCsaládban marad: a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely lányai is vízilabdáznakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-az-olimpikon-kiss-gergely-nagyobb-lanyai-mar-vizilabdaznak.htmlKiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír magazinban a LifeTV-n. Az egykori aranycsapat tagja jelenlegi elfoglaltságairól és lányai sportszenvedélyéről is mesélt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.