fogyasztási rekord fogyás férfi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
245 kilót nyomott az a férfi, aki elhatározta magát: megszabadul súlyfeleslegétől.

136 kilót fogyott John Allaire, aki 245 kilósan határozta el, változtat az életén.

A hatalmas akaraterő hátterében felesége áll, akit akkor ismert meg, amikor elkezdte az életmódváltását. A férfi videóinterjújában elmondta, hogy felesége annak ellenére szerette őt, hogy túlsúlyos volt, éppen ezért akart minden plusz kilótól megszabadulni, hiszen nem akarta kitenni feleségét annak, hogy gondoznia, fürdetnie kelljen őt.

Örülök, hogy a férjem ma már magabiztosabb emberként, férfiként, és ez persze jó hatással van a kapcsolatunkra is" - mesélte el a fiatal feleség, aki elmondta azt is, hogy sosem érdekelte, hogyan néz ki a férje.

Íme, a legkigyúrtabb királyi sarj: Arthur Chattohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-ime-a-legkigyurtabb-kiralyi-sarj-arthur-chatto.htmlEgy igen jóképű, izmos fiatalember a brit tinilányok legújabb kedvence. Arthur Chatto közvetlen leszármazottja a királynőnek, és bár csak 24. a trónöröklési sorban, ez őt és a rajongóit cseppet sem zavarja. Kidolgozott izomzatának és kockás hasának köszönhetően egyértelműen övé az első hely a királyi udvar legjobb testű, kékvérű tagjai között. Ez Zsír!OrigoIgazi nyári fogás: töltött tökhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180814-recept-toltott-tok.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo127 kilósan is rúdtáncol az anyuka: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180817-127-kilosan-is-rudtancol-az-anyuka.htmlKimmy Leahy 127 kiló, de súlyától függetlenül bátran hódol szenvedélyének, a rúdtáncnak. Ez Zsír!OrigoMegmutatta gyönyörű, kidolgozott hasizmát Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180816-megmutatta-gyonyoru-kidolgozott-hasizmat-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlSportteljesítményérn túl irigylésre méltó testével is lenyűgözi követőit Jakabos Zsuzsa.Ez Zsír!MTI/Illyés TiborSzülés után pár héttel megmutatta testét az 55 éves Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180814-szules-utan-par-hettel-megmutatta-testet-az-55-eves-brigitte-nielsen-szineszno.htmlMáris leadta a terhesség során rárakódott pluszkilóit az 55 éves Brigitte Nielsen, aki alig pár hete adott életet ötödik gyermekének. Ez Zsír!--Szexi ruhában villantott Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-szexi-ruhaban-villantott-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlJakabos Zsuzsáért nem csak az úszósport szerelmesei vannak oda. Kisportolt alakjáért nők és férfiak egyaránt megnézik, így Instagramja is nagyon népszerű. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.