14 kilót hízott Szorcsik H. Viki

Forrás: Médiaklikk -
színésznő hízás Szorcsik H. Viktória sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik H. Viki hízókúrájának köszönhetően 14 kilót szedett magára. Korábban szinte kórosan sovány volt, a 40 kilót is alig érte el.

Szorcsik H. Vikit alapvetően vékony testalkattal áldotta meg a természet, gyermekei születése után azonban annyira lefogyott, hogy már fájdalmai voltak. Rengetegen aggódtak érte, és ő maga is megijedt, ezért elhatásozta, változtat eddig életmódján.

Januárban ott tartottam, hogy fájt a tüdőm, fájt levegőt venni. Annyira lefogytam, hogy egyszerűen az az állapot már tarthatatlan volt. Féltem, hogy újra kórházba kerülök, úgyhogy magamra parancsoltam, és étkezéseket iktattam be a napirendembe, pedig egyáltalán nem kívántam az ételt. Csak a cél, a hízás lebegett a szemem előtt, úgyhogy lényegében kényszerevést eszközöltem."

Szorcsik H. Viki 14 kilót hízott Forrás: Médiaklikk

A színésznő nagyon büszke lehet magára, azóta sikerült 14 kilót híznia és ma már 55 kilót mutat a mérleg.

Igazából alig hittem el, hogy tényleg megcsináltam. A kislányommal a pocakomban nyomtam ennyit, mint most. Hússal teli a combom, az arcom, és rettentően jól érzem magam" – mesélte a Borsnak, majd elárulta azt is, hogy pár hónapja újra rátalált a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.