Elképesztő előtte-utána fotót mutatott Tóth Vera a fogyásáról

fogyás előtte-utána énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera fotón mutatta meg, mennyit fogyott az elmúlt két évben. A változás elképesztő.

Tóth Vera két éve vágott bele a gyomorszűkítő műtétbe, amelynek köszönhetően mára szinte a felére fogyott. Ezúttal egy olyan előtte-utána fotót mutatott, amin jól látszik az eddig elért eredmény. A képhez odaírta, az operáció óta igyekszik mindenben mértéket tartani. Erre időről-időre figyelmeztetnie kell magát.

Néha azért nekem sem árt emlékeztetnem magamat. Mindig ott van a kisördög, mindig ott van az elégedetlenkedés, talán nem is baj, mert az ember kicsit kontrollban tudja tartani magát általa. Állandó mértéktartás, fegyelmezettség kell. Az 1. Fotó 2 és fél éve készült, a második múlt kedden. Soha nem adom fel!" – írta a képhez.

Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--Három éve tart Weisz Fanni és édesanyja drámájahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harom-eve-tart-weisz-fanni-es-edesanyja-dremaja.htmlWeisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoBetörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-betortek-suzy-es-jolly-otthonaba.htmlHétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. TV + SztárokOrigoMTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-mtv-vma-ariana-grande-el-sem-mozdult-parja-mellol-a-dijatadon.htmlAriana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle. TV + Sztárok--Nádai Anikó pasival szeflizett: bár csak a karja látszik, elég intimnek tűnik a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-nadai-aniko-pasival-szeflizett-foto.htmlNádai Anikó VV Aurélióval való szakítása óta nem igazán oszt meg intim részleteket magánéletéről. Egészen mostanáig nem is tudtuk, hogy van valakije...TV + SztárokOrigoCsonka András az első Big Brother sztárjával fotózkodott: 16 éve nem láttuk Popeye-thttp://www.life.hu/sztarok/20180820-csonka-andras-az-elso-big-brother-sztarjaval-fotozkodott-16-eve-nem-lattuk-popeyet.htmlCsonka András szelfijén fedezhető fel Popeye, aki 16 évvel ezelőtt a nők bálványa volt, miután szerepelt a Big Brother című reality-ben, a TV2-n. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.