Újra lefutná a maratont az a férfi, aki pár éve még 234 kilót nyomott

Forrás: Wales Online/Chris Larkin -
fogyás egészséges életmód maraton futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szeretné lefutni a maratont az a brit férfi, aki néhány éve még 234 kilót nyomott.

Chris Larkin 1982-ben 23 éves volt, amikor élete legelső maratonját lefutotta. A férfi most újra szeretne nekivágni a távnak. Ez azonban nem lesz annyira egyszerű, az utóbbi években ugyanis 234 kilósra hízott.

Chris Larkin újra szeretné lefutni a maratont Forrás: Wales Online/Chris Larkin

Az edzéseket két éve kezdte el újra, azóta sikerült több mint 60 kilót leadnia. Az eredmény láttán csak még motiváltabb lett, nyáron még egy úszóversenyre is benevezett.

A 90-es években rakódott rám rengeteg pluszkiló. Akkor értékesítőként dolgoztam és folyton benzinkutakon ettem gyorskaját. Egyszerűen nem volt arra időm, hogy rendesen megebédeljek. Észrevétlenül szaladtak fel rám a kilók" – mesélte a férfi a Wales Online-nak.

A kétgyermekes édesapa, aki jelenleg a második feleségével él, 2022-ben szeretne elindulni újra a maratonon. Célja nem más, mint felülmúlni ifjúkori eredményét, a 4 óra 52 percet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.