Terhesen is rúdtáncolt az anyuka, Christina Spirig: videó

Forrás: Instagram/christina_poledanceluzern -
rúdtánc szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége alatt sem hagyott fel a rúdtánccal Christina Spirig, még a szülése előtt két órával is a rúdon pörgött.

Hiába próbálta meggyőzni őt a családja arról, hogy nem egészséges a terhesség utolsó szakaszában is rúdtáncolni, Christina Spirig nem foglalkozott az intelmekkel. „Néhányan aggódtak, hogy elesek, és, hogy felesleges veszélynek teszem ki a gyermekemet, főleg a közeli barátaim és a családom" – mondta Christina, akinek azonban erőt adtak Instagram-követői: sokan támogatták és csodálták őt azért, amiért áldott állapotban is mozog.

Terhesen is rúdtáncolt az anyuka, Christina Spirig Forrás: Instagram/christina_poledanceluzern

A táncos elárulta, két órával az összehúzódások kezdete előtt is a rúdon volt, és meggyőződése, hogy ez segített neki gyorsan felépülnie a szülése után: már hét héttel második gyermeke világrajövetele után ismét táncolt. Azt elismerte azonban, hogy vannak veszélyes elemek a rúdtáncban, ám ezeket ő kihagyta azután, hogy elkezdett nőni a hasa - írja a The Sun.

Christina Poledanceluzern (@christina_poledanceluzern) által megosztott bejegyzés,

Újra lefutná a maratont az a férfi, aki pár éve még 234 kilót nyomotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180827-ujra-lefutna-a-maratont-az-a-ferfi-aki-par-eve-meg-234-kilot-nyomott.htmlÚjra szeretné lefutni a maratont az a brit férfi, aki néhány éve még 234 kilót nyomott. Ez Zsír!OrigoEgy kis plus size történelem - így indult a mozgalomhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-plus-size-modellek-kampanyoltak-a-photoshopolt-kepek-ellen.htmlÉrthető, hogy a sovány modelleken jól mutatnak a tervezők által készített ruhák, ezért szívesen alkalmaznak vékony modelleket a kifutókon és persze a magazinokban is a sportos, filigrán alkat a nyerő. Szerencsére nem csupán vékony alkatú nők élnek földön, így nem kizárólag XS és S méretű ruhák készülnek, ezért nagyon is igény van a húsosabb, telt idomokkal rendelkező modellekre is, akik ezeket fazonokat bemutatják. Ők a plus size modellek, akik az utóbbi 5-10 évben kerültek reflektorfénybe, ugyanakkor a plus size modell jelenség már majdnem fél évszázada létezik. Ez Zsír!OrigoElképesztő formában van az egykor pocakos Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180825-elkepeszto-formaban-van-az-egykor-pocakos-gaspar-laci.htmlGáspár Laci fémeztelen fotón mutatta meg izmos testét: olyan, akár egy szobor.Ez Zsír!OrigoTöbb mint 10 kilótól szabadult meg Zoltán Erikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180824-tobb-mint-10-kilotol-szabadult-meg-zoltan-erika.htmlNagyon régóta küzd már súlyfeleslegével Zoltán Erika, de most úgy tűnik, sikerült megtalálnia a hosszú távon is működő megoldást: több mint 10 kilót adott le. Ez Zsír!OrigoHasháj-gyilkos módszerek: ez nálad is működni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20180813-hashaj-gyilkos-modszerek.htmlTény, hogy a legtöbb embernek kihívást jelent eltüntetni a hasán felhalmozódott zsírt. Még azoknak is, akik aktív életet élnek, és egészségesen táplálkoznak. Valóban nem könnyű megszabadulni a hasi hájtól, de nem lehetetlen. Ne add fel, bemutatunk néhány könnyű technikát, amivel neked is sikerülhet megszabadulni az úszógumitól. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180822-gaspar-evelin-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlGáspár Evelin még kiélvezi a lehűlés előtti meleg napokat: fürdőruhában sütteti magát egy hajón. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.