A fitneszedző ikrek megmutatták, hogyan kell eltüntetni a narancsbőrt a fotókról

ikrek narancsbőr edző fitness szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eileen és Gilian Reichert mexikói ikerpár mindkét tagja fitneszedzőként dolgozik, ám az ő testük sem tökéletes. Most megmutatták, hogyan kell eltüntetni a narancsbőrt a közösségi oldalakra feltöltött fotókról. 

Látszólag egyetlen hibát sem tudnánk felfedezni Eileen és Gilian Reichert fitneszedzők testén. Az ikrek azonban elárulták, hogy náluk is felütötte a fejét az alattomos narancsbőr, hiába a rengeteg mozgás és az egészséges táplálkozás - írja a Daily Mail.

A csodaszép testvérpár most megmutatta közösségi oldalán, hogyan lehet az edzések után is ottmaradt gödröcskéket eltüntetni a bőrről. Nem kell hozzá sem Photoshop, sem pedig bármilyen filter vagy retusálás. Elég egy kis árnyék. Úgy vélik, hogy ha valaki nem a napfényben mutatja meg idomait, hanem egy kis sejtelmes árnyékban, akkor minden tökéletes lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.