Schobert Norbi állítja, a kövér gyerek a szülő hibája

elhízás táplálkozás Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túl sok szénhidráttól híznak meg a gyerek, erről a szülők tehetnek - erről posztolt nemrég Schobert Norbi. 

Ezt követően fia fogyásáról és sajátos gyereknevelési módszereiről is beszélt a TV2 Mokkájában, és hozzátette, nem frusztráljuk azzal a gyereket, hogy kövér vagy hülye, hiszen ezen változtathat, a valósággal szembesítés még jót is tehet. A frusztráló az, vallja, ha olyan dologért ostorozzuk, amiről nem tehet: például, hogy törpe vagy kancsal.

Norbit az interjú és a poszt után többen kritizálták, arra hivatkozva, hogy lehetséges, hogy a gyerek betegség miatt hizott meg, és nem az egészségtelen táplálkozás miatt. Sok más esettől eltérően azonban most olyan kommentelők is mellé álltak és igazat adtak neki, akik egyébként finoman szólva sem tartoznak a rajongói közé.

Egyetértesz Norbival?

Így fogyott 23 kilót egy év alatt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180916-igy-fogyott-23-kilot-egy-ev-alatt-gaspar-laci-edzes-dieta.htmlGáspár Laci jobb formában van, mint valaha. Diétázik, és edzeni jár, az Instagramjára pedig rendszeresen posztol is életmódváltásáról. Most elmondta, miért is szánta rá magát arra, hogy változtat az életén és fizikumán. Ez Zsír!OrigoSzexi ruhában villantott Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-szexi-ruhaban-villantott-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlJakabos Zsuzsáért nem csak az úszósport szerelmesei vannak oda. Kisportolt alakjáért nők és férfiak egyaránt megnézik, így Instagramja is nagyon népszerű. Ez Zsír!OrigoSzemélyi edzőhöz vitte Hajós Andrást Majkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180804-szemelyi-edzohoz-vitte-hajos-andrast-majka-majoros-peter.htmlSaját bevallása szerint élete egyik csúcskorszakát éli Hajós András. Tíz éve életmódot váltott, rendszeresen edz, sőt, most Majka kapacitálására személyi edző segítségét kérte. Ez Zsír!--Újabb posztot tett közzé Schobert Norbi az elhízással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180703-ujabb-posztot-tett-kozze-schobert-norbi-norbert-az-elhizassal-kapcsolatban.htmlAhogy megírtuk, élete egyik legmegosztóbb posztját tette közzé vasárnap Schobert Norbi. A fitneszguru a kommentekre és megjelent újságcikkekre élő Facebook-bejelentkezéssel reagált, majd közzé tette egy újabb fotópárt. A felháborodás nem volt kisebb, mint a vasárnapi bejegyzés után. Mutatjuk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180726-liptai-claudia-musorvezeto-lefogyott.htmlLiptai Claudia azon kevés magyar hírességek egyike, aki, ha kell, saját magán is poénkodik. A műsorvezető így elég sokszor említi meg testsúlyát, és a kilókkal való küzdelmeit...Ez Zsír!OrigoTúl vékonynak találja követőinek egy része Dobó Katáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-tul-vekonynak-talalja-kovetoi-egy-resze-dobo-katat.htmlAhogy megírtuk, Dobó Kata bikinis képet tett fel magáról az Instagramra. Követői egy részének azonban nem tetszett a látvány, és ezt szóvá is tették. A szép színésznő elképesztően cukin és higgadtan reagált a kommentekre... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.