Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell: "Kórosan elhíztál"

plus size modell Tess Holliday elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piers Morgan angol tévés brutálisan őszinte levelet írt Tess Holliday plus size modellnek, aki nemrég a Cosmopolitan címoldalán hirdette, hogy az őt lenézők csókolják meg a fenekét.

Nem ez az első alkalom, hogy Piers Morgan kiakad Tess Hollidayre, ám most egy erősen őszinte nyílt levélben osztotta ki a plus size modellt - írja a Daily Mail. Indulatait a brit Cosmo októberi címlapja váltotta ki, amin Tess szerepel.

Nyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell Piers Morgan brit tévéstől Forrás: Cosmopolitan

Piers azt írja, a címlap valóban nagyon újszerű, mivel a modell 160 centis és 136 kilós. Ezen adatok alapján pedig kórosan elhízott. Ez pedig nem egy vélemény, hanem orvosi tény, ennek kiszámítására használják ugyanis a BMI-indexet. A tévés szerint nonszensz, hogy a magazin példaképnek tünteti fel Hollidayt. Azt írja, ez a jelenség ugyanannyira káros, mint a zéró méretű modellek esetében, ezt pedig nem ünnepelni kellene. Morgan szerint az is lehetséges, hogy a modell tisztában van azzal, hogy saját magát is ámítja, hírnevének egyetlen oka ugyanis az extrém túlsúlya. Azt kéri Tesstől, hogy ne hazudjon tovább magának.

A válasszal Holliday sem maradt adós, Twitterén fejtette ki álláspontját. Szerinte Piers Morgan a megszállottjává vált, és szerinte ő maga is a telt nőket kedveli, csak ezt nem meri bevallani magának.

A fagyasztott és a szárított gyümölcs hizlal a leginkábbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-a-fagyasztott-es-a-szaritott-gyumolcs-hizlal-a-leginkabb.htmlA gyümölcsök rendkívül gazdagok vitaminokban, vízben és antioxidánsokban is, ám emellett jó adag cukrot is tartalmaznak. A friss gyümölcsnél azonban jobban hízlalhat a szárított és a fagyasztott is. Ez Zsír!Recept: így készül a fehérpecsenye carpacciohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-recept-feher-pecsenye-carpaccio.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoJulia Roberts 20 kilót fogyott egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-julia-roberts-20-kilot-fogyott-egy-szerep-kedveert.htmlImád enni Julia Roberts, ám egy szerep kedvéért mégis le kellett fogynia 20 kilót a tökéletes alakú színésznőnek. Ehhez segítséget kellett kérnie. Ez Zsír!--Így néz ki Kulcsár Edina a szülés után: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-igy-nez-ki-kulcsar-edina-a-szules-utan.htmlKulcsár Edina nem hagyta ki a találkozót Terence Hill-el, melyről képet is posztoltak, így láthattuk, hogyan néz ki szülés után a modell. Ez Zsír!OrigoHollywood legkeményebb fogyási kálváriája: Kirstie Alley a jojó effektus fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-kirstie-alley-es-a-jojo-effektus.htmlA 67 éves Kirstie Alley fogyási kálváriája évtizedek óta újra és újra beszédtémává válik. Nem is véletlen, hiszen a színésznő igencsak látványos átalakulásokon van túl, legyen szó fogyásról vagy hízásról. Utánanéztünk a történetének, és hogy manapság hogyan gondolkodik minderről. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi állítja, a kövér gyerek a szülő hibájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-schobert-norbi-allitja-a-kover-gyerek-a-szulo-hibaja.htmlA túl sok szénhidráttól híznak meg a gyerek, erről a szülők tehetnek - erről posztolt nemrég Schobert Norbi. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.