Így edz Judy: az énekesnő elárulta alakjának titkát

Judy sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban a Life TV-n. Az énekesnő edzőjével közösen mesélt arról, hogyan sportolnak.

Igazi örökmozgónak vallja magát Judy, aki lényegében 20 éve ugyanahhoz az edzőhöz, Jakab Gabriellához jár. A baráti viszony azonban soha nem megy az edzések kárára, inkább utána beülnek valahova egy kávéra, hogy az élet dolgait is átbeszéljék. Az énekesnő saját bevallása szerint mindennap járna edzésre, egyedül a fellépések és a családja miatt nem tudja ezt kivitelezni. Nézd meg a videót, és hallgasd meg, mit gondol Judy a sportolásról.

Néhány hetet jósoltak az anorexiás lánynak, az edzőteremben visszakapta az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-nehany-hetet-josoltak-az-anorexias-chelsea-kamodynak-az-edzoteremben-visszakapta-az-eletet.htmlA 30 éves Chelsea Kamody ma már kiegyensúlyozott és egészséges fiatal nő. Ha valaki már rápillant, talán nem is gondolná, hogy néhány évvel ezelőtt mindössze heteket jósoltak neki az orvosok, amikor 25 kilóra fogyott. Ismerd meg a történetét. Ez Zsír!OrigoHollywood legkeményebb fogyási kálváriája: Kirstie Alley a jojó effektus fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-kirstie-alley-es-a-jojo-effektus.htmlA 67 éves Kirstie Alley fogyási kálváriája évtizedek óta újra és újra beszédtémává válik. Nem is véletlen, hiszen a színésznő igencsak látványos átalakulásokon van túl, legyen szó fogyásról vagy hízásról. Utánanéztünk a történetének, és hogy manapság hogyan gondolkodik minderről. Ez Zsír!OrigoEz Gelencsér Tímea szépségkirálynő csodás alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180917-gelencser-timi-szepsegkiralyno-csodas-alakjanak-titka.htmlA 2016-os Miss World Hungary győztese, Gelencsér Tímea volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban a Life TV-n. Timi többek között azt is elárulta, hogyan tartja formába a testét. Ez Zsír!OrigoEzzel a módszerrel adtam le 35 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180913-ezzel-a-modszerrel-fogyott-35-kilot-ann-najjar.htmlAnn Najjar rendkívül egészségtelen életmódot folytatott, mígnem testvére első MMA mérkőzése megváltoztatott benne valamit. Évekig küzdött a céljáért, míg végül apró lépésekkel sikerült elérnie célját. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoNagyobb reggeli, kisebb vacsora: így fogytam 15 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180913-nagyobb-reggeli-kisebb-vacsora-igy-fogyott-seana-forbes-15-kilot.htmlSeana Forbes egészségtelen életmódja, a sok gyorsétel, az éjszakázások és az alkoholfogyasztás miatt hízott meg egyetemi évei alatt. Egyik reggel szembesült önmagával, és elhatározta, hogy változtat az életén. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!OrigoA sport szerepe gyerekkorbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180905-a-sport-szerepe-gyerekkorban.htmlRengeteg különóra áll a gyerekek rendelkezésére, és kétségtelenül mind nagyon hasznos, legyen szó akár zeneóráról, nyelvóráról vagy sportokról. Ennek ellenére természetesen szelektálni kell, hiszen a kicsik idejével, befogadóképességével sem szabad visszaélni. Mi most a sportok fontos szerepéről osztunk meg pár gondolatot. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.