Ashley Graham és Tess Holliday: így hatnak ránk a plus size modellek

modell plus size modell Tess Holliday Ashley Graham elhízás plus size sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milánói divathéten is tündököltek a kifutón a plus size modellek, ám be kell ismernünk, hogy plus size és plus size között is van különbség, nézzük csak meg Tess Hollidayt és Ashley Grahamet. 

Két plus size modell tartja lázban a divatszakmát az utóbbi időben, Tess Holliday és Ashley Graham. A Daily Mail most cikkében arra világít rá, hogy plus size és plus size között óriási különbség lehet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you Domenico & Stefano for having me again in your beautiful show!!!! #dgfamily

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A milánói divathéten is tündököltek a teltebb alakú modellek a kifutókon, ám a cikk írója szerint nem mindig közvetítenek jó üzenetet ezek a lányok. Azt állítja, hogy Ashley Graham egy normál testalaktú, telt és gyönyörű nő, aki dolgozik alakján, sportol és vigyáz magára, képes olyan üzenetet átadni rajongóinak, ami pozitívan hat rájuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holding in a fart, but make it fashunnnn ✨ Outfit @prettylittlething Shot by @nickhollidayco

T E S S (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Ám Tess Hollidayt kifejezetten károsnak tartja. "Az extrém túlsúly ugyanolyan káros, mint a soványság" - írta a cikk szerzője. Ő a maga 160 centijével és 135 kilójával már kifejezetten rossz irányba befolyásolja a fiatal lányokat. Szerinte a plus size modell egyedül a 2-es típusú cukorbetegségre és a 40 éves korában elvégzendő csípőműtétre számíthat. Hasonlóan vélekedett erről Piers Morgan tévés is, aki nyílt levelet írt neki.

Recept: lecsós spagettihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180928-recept-lecsos-spagetti.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEgészségbomba őszre: a birsalma jótékony hatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-a-birsalma-jotekony-hatasai.htmlHabár a birsalma feldolgozása nem a legegyszerűbb dolog, nagyon is megéri évente egyszer nekiállni ennek a műveletnek. A birsalmának ugyanis rengeteg jótékony hatása van, ráadásul sokféleképpen elkészíthető, és mindenhogy nagyon finom. Ez Zsír!Origo Követőit kérte, photoshopolják széppé: a bloggert megdöbbentette a végeredményhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180927-kovetoit-kerte-photoshoppoljak-szeppe-a-bloggert-megdobbentette-a-vegeredmeny.htmlA blogger úgy döntött, követőivel photoshopoltatja széppé és egészségessé magát, ám ez valójában csak egy társadalmi kísérlet volt. Kíváncsian várta, mit gondolnak az emberek az egészséges testről, és az eredmény megdöbbentette. Ez Zsír!OrigoTess Holliday plus size modell ismét ledobta a ruháit (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20180927-tess-holliday-plus-size-modell-ismet-ledobta-a-ruhait-18.htmlMeztelenül heverészik legújabb fotóján Tess Holliday plus size modell. Azt írta, biztosan sokan támadják majd a képért, de már megszokta. Ez Zsír!OrigoJennifer Lopez megmutatta hihetetlen izmait: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180926-jennifer-lopez-megmutatta-hihetetlen-izmait.htmlJennifer Lopez alakját nem véletlenül irigylik annyian: elképesztően izmos és feszes teste van. Ez Zsír!--Hihetetlen, de ezek az ételek több fehérjét tartalmaznak, mint a tojás http://www.life.hu/ez-zsir/20180923-7-etel-ami-tobb-feherjet-tartalmaz-mint-a-tojas.htmlA tojás rendkívül népszerű fehérjeforrás, és számos verzióban építhető be a napi étkezésbe: főtt, sült, lágy formáját a legkülönfélébb ételekhez adhatjuk hozzá. Egy 50-54 grammos átlagos méretű tojás 75-80 kalóriát, 6 gramm fehérjét és 13 esszenciális vitamint, valamint ásványi anyagot tartalmaz. Azonban a szakértők csupán napi két darab tojás fogyasztását javasolják. Mit együnk tehát, ha fontos számunkra a magas fehérjebevitel? Mutatjuk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.