Balázs Andi egy fehérjediéta segítségével 13 kilótól szabadult meg

Forrás: Instagram/Balázs Andi -
diéta Balázs Andrea fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi év elején leszokott a dohányzásról, így jó pár kiló felszaladt rá. Bár megbékélt kerekded alakjával úgy érezte, az egészsége érdekében le kell adnia pár kilót, így egy fehérjediéta segítségével kezdett el diétázni.

Balázs Andi az egészsége érdekében döntött úgy, hogy a 40. születésnapjáig 10 kilótól szabadul meg: túlszárnyalta vágyait, ugyanis egy fehérjediéta segítségével 13 kilót sikerült leadnia.

"Tinédzserkorom óta ilyen alkatú vagyok, amivel nagyon szépen megbarátkoztam. Szeretem a tökéletlenségemet, és kacagni is tudok magamon. Gábor is úgy szeret, ahogy vagyok. De az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is.

Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. Igazi, energikus, jó csaj, pont, mint a 30. szülinapomon, és az a csodálatos, hogy a párommal, Gáborral közösen vágtunk bele és váltottunk életmódot. Ez a közös ügyünk lett, ami még közelebb hozott minket egymáshoz. Neki 14 kilót sikerült leadni - mesélte a Borsnak Andi, aki azt is elárulta, bármikor érkezhet hozzájuk a baba.

Baba bármikor jöhet, nem teszünk ellene, csodálatos lenne, ha holnap megtörténne. A karrier sosem gátolná a családalapításunkat. Az esküvő is tervben van, és volt mindig is, nagy álmunk a 20. évfordulónkon Párizsban megesküdni, de igazából a papír elsárgul, nekem pedig a lényeg, hogy Gábor itt van, és most is fogja a kezemet."

Igazi szuperétel: ma van a tojás világnapjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181011-ma-van-a-tojas-vilagnapja-ezert-szeretjuk.htmlKevesen tudják, de Marilyn Monroe minden nap két nyers tojással indította a reggelt. Az elmúlt évtizedben aztán kevésbé jó megítélése lett a tojásnak, mert azt gondolták, hogy magas koleszterenszintet okoz. Ma már bebizonyították, hogy ez nem így van, sőt nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, ha rendszeresen fogyasztjuk. Ez Zsír!OrigoEugénia hercegnő nagyon lefogyott esküvőjére: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181011-eugenia-hercegno-nagyon-lefogyott-eskuvojere.htmlEugénia hercegnő már hónapokkal ezelőtt elkezdett készülni esküvőjére, méghozzá komoly fogyókúrával: az eredmény magáért beszél. Ez Zsír!--Jackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-jackfruit-hus-helyett-is-hasznalhato-gyumolcs.htmlMagyarul jákafának, vagy kenyérfának hívják annak a fának a termését, amiről a jackfruitot szüretelik. A világ legnagyobb fán termő gyümölcséről van szó, aminek a felhasználási módja meglehetősen változatos, ugyanis nemcsak gyümölcsként, de a vegetáriánus és vegán konyhában mintegy húshelyettesítőként használható. Ez Zsír!OrigoA jojóeffektus előrébb hozhatja a halálodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-a-jojo-effektus-jojo-dieta-szivrohamhoz-halalhoz-vezethet.htmlEgy új tanulmány szerint a súly, a vérnyomás és a koleszterin ingadozása növelheti a szívroham és a stroke kockázatát. Ez Zsír!OrigoGisele Bündchen csak egyetlen dolog miatt hajlandó feladni szigorú diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-gisele-bundchen-csak-egyetlen-dolog-miatt-hajlando-feladni-szigoru-dietajat.htmlA világhírű 38 éves modell, Gisele Bündchen még mindig szigorú diétával tartja magát és családját is formában. Most azonban elárulta, mi az az egy dolog, ami miatt minden szabályt felrúg, és csak az élvezetnek hódol. Ez Zsír!--Megyeri Csilla szextilalommal akarja fogyásra bírni párjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-megyeri-csilla-szextilalommal-akarja-fogyasra-birni-parjat.htmlJópár kilót felszedett az utóbbi hónapokban Megyeri Csilla párja, Zsolt. A műsorvezető most úgy döntött, hogy szextilalommal motiválja a fogyásra. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.