Regős Lili sokat mutató fürdődresszben mutatta meg tökéletes alakját

édesanya alak Regős Lili szépség fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigylik a fitneszmodell, Regős Lili alakját, aki most egy sokat mutató fürdődresszben mutatta meg, hogy édesanyaként is büszke lehet testére.

Regős Lili fitneszmodell egy ideje már nem csak karrierjére koncetnrál, hiszen már egy gyönyörű kislány, Szofia édesanyja.

Most azonban megmutatta közösségi oldalán, hogy még mindig büszke lehet formás idomaira, alakjára. Egy sokat mutató dresszben fotózták, láthatjuk nemcsak sportos alakját, hanem gyönyörű dekoltázsát is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She remembered who she was and the game changed...

Lili Regős (@liliregos) által megosztott bejegyzés,

Vilmos és Katalin kapcsolatát elemezte egy testbeszéd szakértőhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-vilmos-es-katalin-kapcsolatat-elemezte-egy-testbeszed-szakerto.htmlEugénia hercegnő esküvőjén megjelent az egész királyi család Kamilla hercegné kivltelével. A testbeszéd elemző megfigyelte a királyi párok viselkedését, így tudni lehet, milyen valójában Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolata. TV + Sztárok--Ágyból posztolt Kárpáti Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-agybol-posztolt-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka lefotózta alvó vőlegényét, Völgyi Dánielt. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika és Mollika már a sminkjükkel is halloweenre készülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-erdelyi-monika-es-mollika-mar-a-sminkjukkel-is-halloweenre-keszulnek.htmlKöztudottan imádja a halloweent Erdélyi Mónika és lánya, Mollika. Általában hatalmas bulival ünnepelnek, melyre gőzerővel készülnek. Most megmutatták, milyen sminkben várják majd a vendégeket. TV + SztárokOrigoA 40 pluszos csapat esett ki a Szenzációs Négyesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-a-40-pluszos-csapat-esett-ki-a-szenzacios-negyesbol.htmlAz 50 pluszosok után a 40 pluszosoknak is búcsúzniuk kellett a Szenzációs Négyes című műsorból. TV + SztárokOrigoPataky Attilát ciprusi nyaralására is követték az ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-pataky-attilat-nyaralasara-is-kovettek-az-ufok.htmlPataky Attila elárulta, ciprusi nyaralásán is követték őt az ufók. TV + Sztárok--Így csókolja párját, Tóth Bencét Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-igy-csokolja-parjat-toth-bencet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela hihetetlenül boldog új szerelme mellett, de nem sokat oszt meg kapcsolatukról: a focista azonban kivételt tett, és mutatott kettejükről egy bensőséges felvételt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.