bombaforma Völgyesi Gabi egészség egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Unique énekesnője, Völgyesi Gabi volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Gabi azt is elárulta a LifeTV kamerái előtt, hogyan tartja magát bombaformában.

Völgyesi Gabinak, saját bevallása szerint az a legfontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében, ehhez pedig sok minden hozzátartozik. Figyel az étkezésére, figyel a testmozgásra, arra, hogy eleget aludjon, és még a bőrápolást sem hanyagolja el. Ez mind-mind hozzátesz fiatalos és üde külsejéhez. Kétgyermekes anyukaként ügyesen kell zsonglőrködnie, hogy minden beleférjen a napjába, de megéri.

Ha kíváncsi vagy rá, pontosan mit eszik, és hogyan edz Gabi, nézd meg a videót!

Igazi szuperétel: ma van a tojás világnapjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181011-ma-van-a-tojas-vilagnapja-ezert-szeretjuk.htmlKevesen tudják, de Marilyn Monroe minden nap két nyers tojással indította a reggelt. Az elmúlt évtizedben aztán kevésbé jó megítélése lett a tojásnak, mert azt gondolták, hogy magas koleszterenszintet okoz. Ma már bebizonyították, hogy ez nem így van, sőt nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, ha rendszeresen fogyasztjuk. Ez Zsír!OrigoJackfruit, a különleges gyümölcs, amit hús helyett is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-jackfruit-hus-helyett-is-hasznalhato-gyumolcs.htmlMagyarul jákafának, vagy kenyérfának hívják annak a fának a termését, amiről a jackfruitot szüretelik. A világ legnagyobb fán termő gyümölcséről van szó, aminek a felhasználási módja meglehetősen változatos, ugyanis nemcsak gyümölcsként, de a vegetáriánus és vegán konyhában mintegy húshelyettesítőként használható. Ez Zsír!OrigoEgy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-vajna-timi-egy-filmszerep-kedveert-jar-sulyzos-edzesekre.htmlVajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik! Ez Zsír!OrigoÍgy hozta helyre az életét a több mint százkilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-veronica-schoor-szules-utan-valtott-eletmodot.htmlVeronica Schoor mindig is vékony lány volt. Soha nem kellett odafigyelnie arra, hogy miből és mennyit eszik. Minden megváltozott azonban, amikor várandós lett. Két terhessége alatt 45 kilót szedett fel, és sokáig észre sem vette, hogy mennyire megváltozott a teste. Ismerd meg Veronica történetét! Ez Zsír!OrigoEgy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-vajna-timi-egy-filmszerep-kedveert-jar-sulyzos-edzesekre.htmlVajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik! Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért imádjuk a szelídgesztenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-ezert-imadjuk-a-szelidgesztenyet-jotekony-hatasai.htmlAmellett, hogy rendkívül egészséges, igazi hangulatfokozó étel, amit ráadásul főételben, de nassolnivalóként is fogyaszthatunk. A szelídgesztenye kétségtelenül az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere. Most eláruljuk, miért imádjuk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.