Győzike David Beckhamet látja a tükörben: "Topmodell-kategóriában vagyok"

műsorvezető fogyás Gáspár Győző BeleValóVilág hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike remek formában van: az elmúlt időszakban rengeteget fogyott.

Győzike újra elégedett lehet az életével, hiszen rajongói imádják, hamarosan műsorvezetőként bizonyíthat Baukó Éva oldalán a BeleValóVilágban, ráadásul az utóbbi időben megszabadult a súlyfeleslegétől is. Mint mondja, most remekül érzi magát a bőrében.

152 kiló voltam, jelenleg topmodell-kategóriában vagyok. 98 kiló vagyok, könnyebben megmozdítom a csípőmet, ha belenézek a tükörbe, akkor nem Gáspár Győzőt látom, hanem David Beckhamet, van, amikor Ricky Martint, van, amikor Malumát... Visszanézem a Győzike showkat, inkább elkapcsolom... 4 XL-es dzsekit kellett vennem, nadrágot úgy kellett varratnom..." – árulta el az RTL klub kamerái előtt.

Völgyesi Gabi bombaformában van! Ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-volgyesi-gabi-enekesno-elarulta-bombaformajanak-titkat.htmlA Unique énekesnője, Völgyesi Gabi volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Gabi azt is elárulta a LifeTV kamerái előtt, hogyan tartja magát bombaformában. Ez Zsír!OrigoMákos céklatorta lett az év gyógynövényes, házi cukormentes tortájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181016-makos-ceklatorta-lett-az-ev-gyogynovenyes-hazi-cukormentes-tortaja.htmlA mákos céklatortát választották az év gyógynövényes, házi cukormentes tortájának. Ez Zsír!OrigoRegős Lili sokat mutató fürdődresszben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-regos-lili-sokat-mutato-furdodresszben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlSokan irigylik a fitneszmodell, Regős Lili alakját, aki most egy sokat mutató fürdődresszben mutatta meg, hogy édesanyaként is büszke lehet testére. Ez Zsír!OrigoTakács Nikolas alaposan kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-takacs-nikolas-alaposan-kigyurta-magat-foto.htmlTakács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát. Ez Zsír!--A jojóeffektus előrébb hozhatja a halálodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-a-jojo-effektus-jojo-dieta-szivrohamhoz-halalhoz-vezethet.htmlEgy új tanulmány szerint a súly, a vérnyomás és a koleszterin ingadozása növelheti a szívroham és a stroke kockázatát. Ez Zsír!OrigoGisele Bündchen csak egyetlen dolog miatt hajlandó feladni szigorú diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-gisele-bundchen-csak-egyetlen-dolog-miatt-hajlando-feladni-szigoru-dietajat.htmlA világhírű 38 éves modell, Gisele Bündchen még mindig szigorú diétával tartja magát és családját is formában. Most azonban elárulta, mi az az egy dolog, ami miatt minden szabályt felrúg, és csak az élvezetnek hódol. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.