Rubint Réka egészen közelről mutatta meg hibátlan fenekét: fotó

Rubint Réka feszes bőr fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka büszke idomaira, ami nem is csoda, hiszen kőkemény edzéssel és étkezéssel tökéletesre formálta a testét.

40 év, 3 gyerek, no retus. Nincs lehetetlen! Aki csinálja, tudja. A csoda Benned van! Soha ne mondj le magadról és az álmaidról!!!

– írta bikinis fotója mellé Réka, amin egészen közelről mutatta meg hibátlan hátsóját.

Követői azonnal elárasztották bókokkal a fitneszmamit:

„Nagyon szepen kidolgozott test alak!!amihez csak gratulalni lehet..minden elismeresem neked Reka!!fantasztikus energikus..kitarto..peldakepe vagy mindenkinek!!!sok egeszseget neked meg 120 evig a csaladoddal egyutt!!!Mindig csinos vagy es kituno izlesed van!!!”

„kedves Réka imádom amit csinálsz ,esküszöm tisztellek annyira kutató vagy annyira fitt hogy sokszor tőled merítek energiát ,abszolút nem látszik a 40 év simán letagadhatnál 10 évet is !Imadlak és maradj ugyan ilyen”

Korábban 50 kilót fogyott, és teljesítette az Ironmant, most újra ez Koór Béla céljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-koos-bela-ujra-az-ironmanre-keszul-es-60-kilo-fogyasra.htmlKoós Béla nem elsőre tesz tanúbizonyságot rendkívüli akaraterejéről. Korábban már sikerült neki a csúcsra érni, de most újra ez a célja. A sportoló a vasárnapi Ez Zsír magazinban nyilatkozott terveiről. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott VV Seherezádé: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181021-15-kilot-fogyott-vv-seherezade-elotteutana-foto.htmlA ValóVilág volt játékosa évek óta a fitnesszel foglalkozik, de most megmutatta, hogyan nézett ki korábban. Ez Zsír!OrigoElőzd meg a tragédiát: 7+1 tipp a biztonságos futáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-elozd-meg-a-tragediat-71-tipp-a-biztonsagos-futashoz-onvedelem.htmlAz elmúlt napok történései és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A szakértő 7+1 pontban foglalta össze, mit tehetünk futás közben a biztonságunk érdekében. Ez Zsír!OrigoVillámgyors egészséges reggeli 10 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181010-villamgyors-egeszseges-reggeli-10-perc-alatt.htmlA reggeli étkezés rendkívül fontos, hiszen ekkor tudjuk újratölteni az energiaraktárunkat, ezzel pedig megalapozhatjuk az egész nap lendületét. Nem érdemes tehát kihagyni a sietős, kapkodós reggeleken sem, inkább törekedj arra, hogy minél gyorsabban tudj elkészíteni egy tápanyagokban gazdag, finom fogást. Ehhez mutatunk most három receptet! Ez Zsír!Origo5 dolog, amitől öregebbnek tűnik a bőrödhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181015-5-dolog-amitol-oregebbnek-tunik-a-borod-az-arcod.htmlArcbőrünket nagy gonddal ápoljuk, ma már számtalan kozmetikai készítményt használhatunk, a sminkeltávolítóktól kezdve a ránctalanítókon át egészen a hidratálókig. A különböző bőrhibáinkra is találunk már krémeket, de a legtöbben alapozóval próbáljuk elérni a tökéletes bőr látszatát. Ám csak kevesen tudják, hogy életmódunk nagyban befolyásolja bőrünk szépségét. Nézd meg, mik gyilkolják láthatatlan módon a bőrödet. Ez Zsír!OrigoTakács Nikolas alaposan kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-takacs-nikolas-alaposan-kigyurta-magat-foto.htmlTakács Nikolas életmódot váltott és brutálisan kigyúrta magát. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.