Így néz ki a hasa egy hónappal a szülés után a hármasikrek édesanyjának: fotó

has szülés után császármetszés szülés hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán Maria közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is néz ki a hasa egy hónappal azután, hogy életet adott hármasikreinek.

Szeptemberben mutattuk be egyik cikkünkben a hármasikrekkel várandós Mariát. A dán anyuka pocakja a kilencedik hónapra elképesztően nagyra nőtt, Instagram-oldalát, amelyen rendszeresen oszt meg magáról fotókat, rengetegen kezdték el követni.

A dán anyuka az ikrekkel a pocakjában Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Szerencsére a kicsik azóta egészségesen a világra jöttek, és édesanyjukkal együtt jól vannak.

Maria és a hármasikrek Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Maria azonban továbbra sem feledkezett meg a posztolásról, nemcsak a babákról mutat friss fotókat, hanem azt is megosztja a nagyvilággal, hogyan is néz ki a hasa szülés után. Bátran vállalja, hogy testét alaposan megviselte a terhesség és nehezen regenerálódik.

Maria egy héttel (balra) és 4 héttel a szülés után (jobbra) Forrás: Instagram/triplets_of_copenhagen

Azt írja, annak nagyon örül, hogy a császármetszés okozta seb szépen gyógyul és már nem fáj neki, de a hasa látványától még mindig nem boldog. Azt remélte, kicsit hamarabb fog visszahúzódni a pocakja. Nemrég rendelt az internetről egy speciális övet, amely talán segíthet neki abban, hogy újra visszanyerje régi alakját.

Szakértő elemezte David Beckham kijelentését, miszerint a házassága Victoriával bonyolulthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-szakerto-elemezte-david-beckham-kijelenteset-miszerint-a-hazassaga-victoriaval-bonyolult.htmlEgy párkapcsolati szakértő szerint lehetséges, hogy David és Victoria Beckham már nem szerelmesek egymásba, ugyanakkor meg van róla győződve, hogy meg fogják menteni a házasságukat. TV + Sztárok--Gáspár Bea borvacsorája nem volt nyereségeshttp://www.life.hu/sztarok/20181024-gaspar-bea-borvacsoraja-nem-volt-nyereseges.htmlTúl van az első borvacsoráján Gáspár Bea, ami jó élményekkel és veszteséggel zárult. TV + SztárokOrigoOszter Sándort kitagadta édesanyja: évekig hajléktalanként élthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-oszter-sandort-kitagadta-edesanyja-hajlektalankent-evekig.htmlOszter Sándor fiatalon vakmerő volt, nem ismert lehetetlent, még akkor sem ijedt meg, amikor az édesanyja kitagadta, és nem volt hol aludnia: évekig hajléktalanként élt. TV + Sztárok--Harmadszor is férjhez ment az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvarihttp://www.life.hu/sztarok/20181023-harmadszor-is-ferjez-ment-az-amerikai-szepseg-sztarja-mena-suvari.htmlIsmét bekötötték Mena Suvari színésznő fejét, harmadszor is megtalálta az „igazit”. TV + SztárokOrigoTúlhajtotta magát: kórházba került Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20181024-tulhajtotta-magat-korhazba-kerult-vastag-csaba.htmlA Tatár Csilla 34-ben mesélte el Vastag Csaba, hogy a rengeteg munka miatt túlhajtotta magát, kórházba is kellett vinni. TV + SztárokOrigoZimány Linda elárulta, mikor jöhet a kisbaba: egy rajongójának válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-zimany-linda-elarulta-mikor-johet-a-kisbaba-egy-rajongojanak-valaszolt.htmlZimány Linda jelenleg szingli, legalábbis úgy tudjuk. Egy rajongójának azonban elárulta, mikor szeretne kisbabát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.