Kockahasat villantott Szandi a Csak show és más semmiben

szexi Csak show és más semmi kockahas Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi ezúttal a TV2 műsorában bizonyította, hogy csúcsformában van: szinte kirajzolódnak a hasán a kockák.

Szandi 42 évesen is bombaformában van. Az énekesnő ezúttal a Csak show és más semmi című műsorban bizonyított. Curtis párjaként dögös hiphoptáncot mutatott be, és bizonyos mozdulatoknál szinte még a kockák is kirajzolódtak a hasán.

A páros összesen 36 pontot söpört be a zsűritől produkciójával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Néhány kép a második adásból #csakshowesmassemmi #megcsináltuk

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Várkonyi Andrea elárulta, miért szakítottak Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-varkonyi-andi-elarulta-miert-szakitottak-bochkor-gaborral.htmlTöbb mint tíz év együttlét után szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Sok találgatást lehetett olvasni arról, miért is ment tönkre a kapcsolatuk, a műsorvezető ezt megelégelve úgy döntött, ő maga beszél az okokról. TV + Sztárok--Curtis beszólt Majkának: nem kellett sokat várnia a válaszrahttp://www.life.hu/sztarok/20181025-curtis-beszolt-majanak-nem-kellett-sokat-varnia-a-valaszra.htmlTovább folyik a harc Majka és Curtis között a nyilvánosság előtt: durva adok-kapok megy a Facebookon. TV + SztárokOrigo6 milliót nyert a TV2-n Keleti Andrea és férje: a hitelüket törlesztik a nyereménybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-6-milliot-nyert-a-tv2n-keleti-andrea-es-ferje-hiteluket-torlesztik-a-nyeremenybol.htmlEgy nagyobb összeget nyert Keleti Andrea és férje a TV2 vetélkedőjében. Ennek egy részét jótékony célokra, míg másik részét hitelük törlesztésére fordítják. TV + Sztárok--Olyan, mintha Puskás Peti maszturbálna a ValóVilág beharangozó videójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181025-olyan-mintha-puskas-peti-maszturbalna-a-valovilag-beharangozo-videojaban.htmlPuskás Peti látszólag önmagát kényezteti a ValóVilág beharangozó videójában, de rossz az, aki rosszra gondol. TV + SztárokOrigoHajdú Péter újra szívesen randizgathttp://www.life.hu/sztarok/20181024-hajdu-peter-ujra-szivesen-randizgat.htmlHajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra. TV + SztárokOrigoFreddie Mercury szerette a féktelen bulikat: nők és férfiak is megfordultak az ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-freddie-mercury-szerette-a-fektelen-bulikat-nok-es-ferfiak-is-megfordultak-az-agyaban.htmlFreddie Mercury nagyon szerette a fényűző és gátlásoktól mentes bulikat, ahol bizony bőven volt kábítószer, ital, nők és férfiak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.