Brutálszexi mutatványokkal hódít a magyar rúdtáncos, Deák Manyi

rúdtánc szexi rúdtáncos Deák Manyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen mutatványokra képes a magyar rúdtáncos, Deák Manyi.

Deák Manyi nevét egyre többen ismerik: a gyönyörű lány elképesztő mutatványokra képes a rúdon. Néhány évvel ezelőtt elnyerte a Miss Pole Dance Hungary, idén pedig a Pole Artistic Hungary Glamour címet. Díjai mellett Instagram-oldalára feltöltött fotói és videói is bizonyítják tehetségét.

Mutatunk is belőle néhányat!

Schobert Norbi meglepő kijelentést tett: „Ezt Réka tudja az én varázspálcámmal”http://www.life.hu/sztarok/20181028-schobert-norbi-meglepo-kijelentest-tett-ezt-reka-tudja-az-en-varazspalcammal.htmlSchobert Norbi egy igencsak sikamlós poénnal dobta fel a hangulatot a TV2 műsorának egyik próbáján. TV + SztárokOrigoX-Faktor: produkciók, amelyektől Gáspár Lacinál is betelt a pohárhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-produkciok-amelyektol-gaspar-lacinal-is-betelt-a-pohar.htmlAz X-Faktor szombat esti válogatójában eljött az a pont, amikor már Gáspár Lacinál is betelt a pohár. TV + SztárokOrigoVállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--X-Faktor: Tavaly a mentorházig jutott, most újra színpadra állt Kovács Palihttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-tavaly-a-mentorhazig-jutott-most-ujra-szinpadra-allt-kovacs-pali.htmlA szombathelyi Kovács Pali tavaly a mentorházig jutott, idén szerette volna megmutatni, hogy több van benne, de a Linkin Park In The End című száma nem hozta meg számára a szerencsét. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Macsinga Szandra minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-macsinga-szandra-minden-idok-egyik-leghamisabb-produkciojat-hozta-el.htmlMacsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott, ahol kellett „frankón becsukta a szemét”. TV + SztárokOrigoKibékülhet Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kibekulhet-weisz-fanni-es-edesanyja-agnes.htmlHosszas harc után Fanni a közelmúltban megkereste édesanyját. Elképzelhető, hogy kibékülnek egymással. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.