VV Seherezádé 6 hét alatt 10 kilót hízott a gyorskajától - Fotó

VV Seherezádé fogyás hízás gyorskaja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 hét alatt 10 kilót szedett magára VV Seherezádé csak azért, hogy bebizonyítsa, mennyire káros, ha állandóan gyorséttermi ételeket fogyasztunk.

Különleges kihívásba vágott bele a táplálkozási tanácsadóként dolgozó VV Seherezádé. Be akarta bizonyítani, mennyire káros a szervezetünknek a gyorskaja, ezért hat héten keresztül csak azt fogyasztott. A változás elképesztő: ez idő alatt 10 kilót szedett magára. A különbséget előtte-utána fotón mutatta meg.

A jobb oldali kép pár hónapja készült, a bal hétfőn. Több mint 10 kg a különbség. 6 hét gyorskaján vagyok túl. Tanulság? Ha sz*r kaját eszel, sz*rul fogsz kinézni. (...) Sokan áltatják magukat azzal, hogy a csinos alak az genetika. Nem, ez nem genetika, hanem csak kitartás, semmi más. Most pár hét alatt ismét formába lendülök, hogy karácsonykor ismét lelkifurdi nélkül bűnözhessek."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A jobb oldali kép pár hónapja készült a bal hétfőn..Több mint 10 kg a különbség..6 hét gyors kaján vagyok túl..Tanulság?Ha szar kaját eszel szarul fogsz kinézni..miért vetettem alá magam ennek?Azért ,hogy erőt adjak és segítsek nektek. Menjünk végig ezen az úton együtt és ne hazudd azt magadnak ,hogy neked úgyse sikerülhet hiszen csak rajtad áll én mindenben segítek. Itt nincs genetika csak egy nagyszerű módszer amit azért hoztam létre ,hogy könnyen és gyorsan segítsek a fogyni vágyóknak egy olyan diétával amivel sokat ehetsz ,finomakat gyorsan lefogyhatsz tarthatóan és egészségesen. Sokan áltatják magukat azzal,hogy a csinos alak az genetika.Nem ez nem genetika, hanem csak kitartás semmi más.. Most pár hét alatt ismét formába lendülök,hogy karácsonykor ismét lelkifurdi nélkül bűnözhessek..Én segítek mindenkinek, aki kész változtatni..Adok neked egy új testet,hiszen nagyon jól tudom a kulcsát annak hogy nézzek ki jól lemondás nélkül!!!Nagyon jól tudom a kulcsát annak is ,hogy csinálhatok bármelyikőtök alakjából bombát Tarts Velem kövesd itt az átalakulásom vagy csatlakozz a csapatomhoz és fogyj le velünk együtt. Jelentkezz a www.nagyvivien.hu oldalon és kapsz te is egy új alakot tőlem Itt pedig kövesd figyelemmel a 6hétig szar kaját eszek utáni átváltozást lépésről lépésre☺️

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

Katie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte: ezt tapasztaltahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-katie-betzing-vlogger-a-victorias-secret-angyalainak-dietajat-kovette.htmlA vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait. Ez Zsír!OrigoA legrosszabb reggelik fogyókúrázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181119-a-legrosszabb-reggelik-fogyokurazoknak.htmlTalán már mindenki számára egyértelmű, hogy a fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fogyni csak úgy lehet, ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagokat, tudatosan és jól étkezel. Kezdjük most a reggelinél, és vegyük sorra a legnagyobb hibákat. Ez Zsír!Origo5 tipp a cukorbevitel csökkentéséhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181121-csokkentsd-a-cukorbeviteledet.htmlA 20. század elején az egy főre jutó évi cukorfogyasztás nagyjából 3 kg volt, majd a század végére ez a szám drasztikusan megnőtt: 38 kg lett. 2018-ban pedig már a 40-et is meghaladta. Ez egész egyszerűen brutális mennyiség, nem beszélve arról, hogy mennyire egészségtelen. A számok tudatában érdemes odafigyelni arra, hogy mennyi cukrot fogyasztunk, és nem csak abban az esetben, ha fogyni szeretnénk. Ez Zsír!OrigoKirály Linda édesanyja, Gabi lánya súlyfeleslegéről vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181122-kiraly-linda-edesanyja-gabi-lanya-sulyfeleslegerol-vallott.htmlKirály Linda édesanyja szerint nem csak a betegség miatt szaladtak fel lányára a kilók, más is áll a dolog hátterében. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoEgészséges napkezdés: így dobd fel a müzlis reggelidethttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-egeszseges-reggeli-igy-dobd-fel-a-muzlis-reggelid.htmlA reggeli nem éppen az a napszak, amikor egy újságot olvasgatva elmerülhetnénk a finomabbnál finomabb falatok feletti élvezetekben. Inkább sietve bekapunk valamit, lehetőleg valami egészségeset, hogy aztán bele is vessük magunkat a napi teendőkbe. Kedvenc alternatívánk a sietős napokon a müzli. Ez Zsír!OrigoRubint Réka a visszavonulásáról vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-rubint-reka-visszavonulasarol-vallott.htmlNorbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.