Schobert Norbi szerint csinosnak kell lenni, nem vékonynak

elhízott vékony Schobert Norbi csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi sem hagyta ki a FitBalance-ot, ahol amellett, hogy órát tartott, azt is elmondta: a karcsúság menő.

Norbi ugyan már visszavonult, a FitBalance az egyetlen esemény, ahol még hajlandó aerobikozni. A fitneszguru egy rövid interjút is adott a rendezvényen, ahol elmondta, nem vékonynak kell lenni, hanem csinosnak, hiszen a jó alak egészséges, és magabiztosságot ad.

Schobert Norbi szerint a karcsúság menő Forrás: ATV

Arra kell gondolni, hogy a karcsúság menő. Ez a legfontosabb. Erre minden percben gondolni kell, hogy a karcsúság menő” – mondta a FemCafénak Norbi, majd hozzátette, a titok a kevés szénhidrátban és a sok sportban rejlik. „Én azt gondolom, hogy aki jól néz ki, egészséges is, és ez a legfontosabb” – tette hozzá Norbi.

A karcsúság menő, ez nem kérdés. Az ember szexi, jól érzi magát, minden ruha illik rá, mindenki imádna vele sz**elni,

5 ok, amiért a savanyú káposzta igazi csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-savanyu-kaposzta-az-egyik-legfontosabb-teli-vitaminforrasunk.htmlA fehér káposzta fermentált, azaz erjesztett változata a savanyú káposzta, ami rendkívül egészséges, főleg télvíz idején nagy hasznát vehetjük immunerősítő tulajdonságának, de például fogyókúrázóknak is ajánlott. Tudj meg róla mindent! Ez Zsír!OrigoGyerekkorában molesztálták, az evésbe menekült – így fogyott le a 140 kilós nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-felicia-keathley-65-kilot-fogyott-mertektelen-eves-szindromabol-gyogyult-ki.htmlFelicia Keathley 140 kiló volt, amikor elhatározta, hogy vissza akarja kapni az életét. Pszichológus segítségével sikerült rájönnie, hogy gyerekkori szexuális bántalmazás miatt alakult ki az evészavara, ami az elhízást is okozta. Ismerd meg Felicia történetét! Ez Zsír!OrigoDurván lefogyott Ábel Anita - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-durvan-lefogyott-abel-anita.htmlRendkívül sokat fogyott Ábel Anita, a végeredményt pedig meg is mutatta a közösségi oldalán. Ez Zsír!--Bolti helyett készítsd el otthon: gyümölcsös joghurthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-bolti-helyett-keszitsd-el-otthon-gyumolcsos-joghurt.htmlA boltban kapható feldolgozott élelmiszerek egy részében rendkívül magas a rejtett cukor- és sótartalom, másik felük meg tele van adalékanyagokkal. A leggyakrabban pedig találkozik a kettő. Nem kell, és nem is biztos, hogy minden ilyen élelmiszert ki tudunk iktatni a háztartásból, de amit lehet, érdemes inkább otthon elkészíteni. Ez Zsír!OrigoVV Seherezádé 6 hét alatt 10 kilót hízott a gyorskajától - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-vv-seherezade-6-het-alatt-10-kilot-hizott-a-gyorskajatol.html6 hét alatt 10 kilót szedett magára VV Seherezádé csak azért, hogy bebizonyítsa, mennyire káros, ha állandóan gyorséttermi ételeket fogyasztunk. Ez Zsír!OrigoKatie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte: ezt tapasztaltahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-katie-betzing-vlogger-a-victorias-secret-angyalainak-dietajat-kovette.htmlA vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.