Ismerd meg a kövérségfetisisztákat

Forrás: Shutterstock -
kövér párkapcsolat elhízás fetisizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottál már a kövérségfetisisztákról? Eláruljuk, kik ők!

Egy új, rémisztő tendenciára hívja fel a figyelmet a The Sun: azt írják, egyre többen vannak az úgynevezett „kövérségfetisiszták".

A kövérségfetisizmus nem más, mint a túlsúlyos emberekhez való vonzalom, illetve az a vágy, hogy saját párunkat minél jobban felhizlaljuk.

Az úgynevezett „etető" párkapcsolat rendkívül egészségtelen. Egy úgynevezett „etetőből" és egy „elhízóból" áll. Előbbi ugyanis arra vágyik, hogy kedvese minél teltebb legyen. Ő nem egy állapotot szeret, hanem azt a folyamatot, hogy kedvesét olyanná tegye, amilyenné szeretné.

Az "etető" párkapcsolat nagyon egészségtelen Forrás: Shutterstock

Ők uralkodni szeretnének a partnerükön, egy idő után már ők dominálnak a párkapcsolatukban, és ők mondják meg, mit tegyen, hogyan viselkedjen a másik.

Élvezik, hogy ők rendelkeznek párjuk teste felett, így akkor lesznek igazán elégedettek, ha a másik annyira túlsúlyossá válik, hogy már mozogni sem tud, és képtelen lesz önmagát ellátni, rá van szorulva az „etetőre".

Az 5 legegyszerűbb fogyókúrás tipp: ha ezekkel nem sikerül, akkor semmivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181128-a-legegyszerubb-fogyokuras-tippek.htmlAz emberek legtöbbször túldimenzionálják a fogyást. Különböző hangzatos diétákkal próbálkoznak, pedig csak néhány, életmódváltásra vezető, egyszerű tippre van szükség, hogy elinduljunk a jó úton. Ez Zsír!OrigoA legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!OrigoNégy, itthon kevésbé ismert gabonaféle az egészség oltárán http://www.life.hu/ez-zsir/20181125-4-gabonafele-melyek-rengeteget-tehetnek-az-egeszsegert-es-a-fogyasert.htmlTörj ki a zab és a rozs bűvköréből! Az egészség és a fogyás érdekében sokkal több zöldséget kell ennünk, de ez nem feltétlenül jelenti kizárólag a rizs és a vibrálóan színes növények töménytelen mennyiségű fogyasztását. Most mutatunk négy olyan, itthon kevésbé ismert gabonafélét, amelyekkel egyrészt változatosabbá teheted az étkezésedet, másrészt pedig jót teszel a szervezeteddel. Ez Zsír!OrigoA legrosszabb reggelik fogyókúrázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181119-a-legrosszabb-reggelik-fogyokurazoknak.htmlTalán már mindenki számára egyértelmű, hogy a fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fogyni csak úgy lehet, ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagokat, tudatosan és jól étkezel. Kezdjük most a reggelinél, és vegyük sorra a legnagyobb hibákat. Ez Zsír!OrigoKanapés edzés – Szerezd vissza a motivációdat: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-kanapes-edzes-hogy-visszaszerezd-a-motivaciodat-a-rendszeres-testmozgashoz.htmlA legtöbb motivációs írás úgy kezdődik, hogy állj fel a kanapéról, és vágj bele az edzésbe. De lássuk be, hogy ez a legtöbbször szörnyen nehéz: még lelkesek vagyunk, amíg olvasunk, de mikor hozzáfognánk, egyből elmegy a kedvünk. Nos, ez most másként lesz, hidd el! Ez Zsír!OrigoZimány Linda éheztette magát a fitneszversenyek miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181120-zimany-linda-a-eheztette-magat-a-fitneszversenyek-miatt.htmlSokan irigylik Zimány Linda modell-ügyvéd alakját. Most elárulta, hogy a fitneszversenyek alatt embert próbáló diétát kellett követnie. Sokszor éheztette magát. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.