Ahány ház, annyi szokás: ezeket az ételeket esszük szenteste

Forrás: shutterstock.com -
karácsony szenteste menü pulyka hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletező kedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol?

Nálatok mi a menü szenteste?

Forrás: shutterstock.com

Az emberi kapcsolatokat pótolva édességevéssel Cseke Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181028-az-emberi-kapcsolatokat-potolva-edessegevessel-cseke-katinka-szineszno.htmlAhogy írtunk róla több mint harminc kiló fogyott és bombaformában van Cseke Katinka! Az elképesztő átalakulás hátteréről a Mokkában mesélt a színésznő.Ez Zsír!Origo10 kilót fogyott Singh Viki: megmutatta, hogyan festett teltebbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181027-10-kilot-fogyott-singh-viki-megmutatta-hogyan-festett-teltebben.htmlElőtte-utána fotón mutatja meg Singh Viki, hogyan változott meg a teste az elmúlt időszakban. Ez Zsír!OrigoElőzd meg a tragédiát: 7+1 tipp a biztonságos futáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-elozd-meg-a-tragediat-71-tipp-a-biztonsagos-futashoz-onvedelem.htmlAz elmúlt napok történései és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A szakértő 7+1 pontban foglalta össze, mit tehetünk futás közben a biztonságunk érdekében. Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott 23 kilót egy év alatt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180916-igy-fogyott-23-kilot-egy-ev-alatt-gaspar-laci-edzes-dieta.htmlGáspár Laci jobb formában van, mint valaha. Diétázik, és edzeni jár, az Instagramjára pedig rendszeresen posztol is életmódváltásáról. Most elmondta, miért is szánta rá magát arra, hogy változtat az életén és fizikumán. Ez Zsír!OrigoSzexi ruhában villantott Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-szexi-ruhaban-villantott-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlJakabos Zsuzsáért nem csak az úszósport szerelmesei vannak oda. Kisportolt alakjáért nők és férfiak egyaránt megnézik, így Instagramja is nagyon népszerű. Ez Zsír!OrigoA nehéz strandételek elhízást okozhatnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180804-a-nehez-strandetelek-elhizast-okozhatna.htmlNapok óta harminc fok felett van a hőmérséklet. A kánikula nagyon megterheli a szervezetet. A szokásos, nehéz strandételek akár elhízást is okozhatnak. Ezt a témát járta körül a TV2 Tények a minap. Ez Zsír!Travelo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.