karácsony fotó izom Gáspár Laci edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci karácsonykor sem szünetelteti az edzést. Meg is mutatta.

Még az ünnepek alatt is edzőteremben van Gáspár Laci, aki karácsonykor sem engedi meg magának a pihenést. Legutóbbi fotóján már olyan izmos, mint maga a Terminátor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karácsonykor is! #christmasgym

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

2018-as mérleg: magyar sztárok, akikre felszaladtak a kilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-magyar-sztarok-akik-2018ban-meghiztak.htmlAhogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a magyar sztárok, akikre 2018-ban felszaladtak a kilók. Ez Zsír!OrigoImádja az Instagram népe a meztelenkedő angol rendőrnőt, Sermin Kentmanthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181225-imadja-az-instagram-nepe-a-meztelenkedo-angol-rendornot.htmlÉdesapja hivatását választotta a 27 éves angol rendőrnő, Sermin Kentman. Londonban szolgál, sokszor 12 órás műszakokat is vállal, emellett pedig fitneszmániás. Egyre tökéletesedő testét az Instagramon mutogatja hiányos öltözetben. Ez Zsír!OrigoDurván kigyúrta magát Kocsis Tibor - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181219-durvan-kigyurta-magat-kocsis-tibor.htmlKocsis Tibor igencsak kigyúrta magát, friss fotóján csak úgy dagadnak az izmai. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoKomoly veszélyei vannak az ülőmunkának: ez a "döglöttpopsi-szindróma"http://www.life.hu/ez-zsir/20181222-komoly-veszelyei-vannak-az-ulomunkanak-ez-a-doglottpopsiszindroma.htmlAzt biztosan mindenki hallotta már, hogy az emberi test számára az ülés a legtermészetellenesebb pozíció, és számos mozgásszervi, valamint belgyógyászati betegséghez vezet. Hajlamosít az elhízásra, a porckorongsérvre, cukorbetegségre és a szív- és érrendszeri problémákra is. A sok ülés következménye lehet az úgynevezett "döglöttpopsi-szindróma" is, amely kellemetlen és csúnya is. Ez Zsír!ThinkstockEgészséges gasztroajándékok, amiket az utolsó pillanatban is elkészíthetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181210-egeszseges-gasztroajandekok-amiket-az-utolso-pillanatban-is-elkeszithetsz.htmlA karácsony nem az ajándékokról, sokkal inkább a figyelmességről szól. Így ajándék lehet néhány szeretetkupon vagy egy utolsó pillanatban összedobott bonbon. Halogatóknak különösen jól jöhetnek ezek a receptek, ha szeretnének meglepni valakit a szeretet ünnepén. Ez Zsír!Origo5 szuper konyhai gép életmódváltóknak, azaz a legszebb ajándék az egészséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181205-a-legszuperebb-konyhai-gepek-eletmodvaltoknak-karacsonyra.htmlAz egészséges életmód 70%-ban az étkezésről, 30%-ban a sportról szól, vagyis az életmódváltás az étrend reformálásával kezdődik. Ha fontos számodra a magad és mások egészsége, válassz karácsonyi ajándéknak egy olyan eszközt, amellyel nagyban hozzájárulhatsz ehhez. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.