Imádják követői a brit tornászlányt: elképesztően hajlékony

tornász test Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit tornászlány elképesztő dolgokra képes a testével, nem véletlenül szeretik annyira a követői. 

Elképesztő hajlékonyságával szórakoztatja követőit a brit tornászlány, aki tulajdonképpen azt tesz a testével, amit csak akar – szúrta ki a Blikk. Szinte már természetellenes pózokba hajtogatja magát az egyébként gyönyörű és igen szexi Leah. Nem csoda, hogy követői imádják, hiszen nem mindennapi az, amire képes.

A legjobb motivációs idézetek sportolóktól: új év, új lendülethttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-a-legjobb-motivacios-idezetek.htmlRengeteget beszélünk arról, hogy a motiváció mennyire fontos, ha valaki életmódváltó, fogyni vagy éppen erősödni szeretne. Motivációra valójában az élet minden területén szükség van, ha az embernek tervei vannak. Kezdd az új évet új lendülettel, és vértezd fel magad motivációval! Ez Zsír!OrigoÉld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelszl, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoBéres Alexandra: „Minden nagyobb túlsúly hátterében lelki okok állnak”http://www.life.hu/ez-zsir/20181230-beres-alexandra-interju-minden-nagyobb-tulsulynak-a-hattereben-lelki-okok-allnak.htmlBéres Alexandra egy bölcs, sokat látott, tapasztalt, öreg lélek. Ezt a zsigereimben éreztem, amikor beszélgetni kezdtünk... Peller Mariann vendége ezúttal Béres Alexandra fitneszbajnok. A beszélgetés az Utazás a lelked körül című műsorban hangzott el a LifeTv-n. Ez Zsír!OrigoKockás hasak, formás idomok: ők voltak a legszexibb csajok az idei Ninja Warriorbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181230-kockas-hasak-formas-idomok-ok-voltak-a-legszexibb-csajok-a-ninja-warriorban-2018.htmlNézd meg a Ninja Warrior 2018 legszexibb ninjalányait, akik erős amazon módjára indultak neki az akadályoknak. Ez Zsír!Origo40 kilót fogyott fél év alatt Kunovics Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181229-40-kilot-fogyott-fel-ev-alatt-kunovics-katinka.htmlEgyszer már lefogyott a Romantic egykori énekesnője, ám ismét jöttek a lelki bajok, azokkal együtt pedig a kilók is visszakúsztak. Katinka azonban megint nyerésre áll. Ez Zsír!--Ezek a legjobb emésztést könnyítő ételekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-ezek-a-legjobb-emesztest-konnyito-etelek.htmlHa nem tudtál nemet mondani a második tányér főételnek sem az ünnepi ebédek és vacsorák alkalmával, és a bejgliből is több ment le, mint kellett volna, akkor bizony most érdemes pár napig tudatosabban odafigyelned az étkezésedre, hogy a kizökkent egyensúlyt vissza tudd állítani, és ne kínozzanak tovább a túlevés kellemetlen következményei. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.