Mariah Carey megmutatta, mennyire szexi bikiniben - Fotó

szexi fogyás Mariah Carey bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pihenéssel kezdi az új évet Mariah Carey, aki erről az Instagram-oldalára is feltöltött néhány képet. Ezeken a fotókon nem másban láthatjuk, mint egy nagyon szexi bikiniben. 

Sokat küszködött a súlyával a világhírű énekesnő, Mariah Carey. Az új évet egy kis pihenéssel kezdte Saint Barthélemyn - írja a Daily Mail.

Carey aprócska bikinibe bújtatta a testét, így láthatjuk, hogy rengeteget fogyott mostanában, rendkívül csinos lett. A fotókat nézegetve úgy tűnik, nagyon boldog.

Ugyanitt pihen egyébként Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton is, akit szintén bikiniben kaptak lencsevégre a napokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy ☺️❤️

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Debreczeni Zita 9 kilót hízott férje melletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190104-debreczeni-zita-9-kilot-hizott-ferje-mellett.htmlHázasságáról és a mindennapjairól mesélt Lilunak Debreczeni Zita. Elárulta, hogy 9 kilót hízott az utóbbi években. Ez Zsír!--Top 5 legnagyobb fogyás 2018-bólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190103-legnagyobb-fogyasok-2018bol.htmlKorábban összegyűjtöttük azoknak a nőknek a történetét, akiknek a sport megmentette az életét. Most pedig azokat az életmódváltókat szedtük össze 2018-ból, akik számára a fogyás egészen új távlatokat nyitott: egészséget, önbizalmat, új életet adott. Ez Zsír!OrigoPippa Middletont bikiniben kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190103-pippa-middletont-bikiniben-kaptak-lencsevegre.htmlOktóberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Most bikiniben fotózták az édesanyát. Ez Zsír!--2018 leginspirálóbb magyar példaképei: életmódváltók, fitneszmodellek, plus size ideálokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181214-2018-leginspiralobb-magyar-peldakepei-eletmodvaltok-fitneszmodellek-plus-size-idealok.htmlAhogy visszatekintettünk az idén megjelent cikkeinkre, kirajzolódott, hogy 2018 a rendkívüli történetek éve volt. Most azokat szedtük össze nektek, amelyek számunkra is különösen inspirálóak voltak, és amelyeknek egytől egyig magyar hősei vannak. Ez Zsír!OrigoNéhány egyszerű szabály betartásával búcsút mondhatsz a karácsonyi súlyfeleslegnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190102-nehany-egyszeru-szabaly-betartasaval-bucsut-mondhatsz-a-karacsonyi-sulyfeleslegnek.htmlSzinte nincs is olyan ember, aki karácsonykor ne szedne magára néhány kilót. Ha nem is a nehéz ételek teszik ezt velünk, akkor az alkohol, hiszen hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy pohár bor is súlyos kalóriákat tartalmas. Most megmutatjuk, mi a leghatékonyabb módja a fogyásnak. Ez Zsír!OrigoImádják követői a brit tornászlányt: elképesztően hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190102-imadjak-kovetoi-a-brit-tornaszlanyt-elkepesztoen-hajlekony.htmlA brit tornászlány elképesztő dolgokra képes a testével, nem véletlenül szeretik annyira a követői. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.