Gáspár Evelin felfüggesztette a diétát az ünnepekre, ennyit hízott

karácsony diéta fogyás szilveszter ünnep Gáspár Evelin hízás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódtanácsokat ad közösségi oldalain Gáspár Evelin. Rengeteget fogyott az utóbbi években, életébe beköltözött az egészséges táplálkozás és a sport is. Most elárulta, hogy az ünnepek alatt ő is maga mögött hagyta a diétát, hízott is néhány kilót. 

„Bevallom, egy kicsit most az egész éves munkámat háttérbe raktam” – mondta a Fem3 Café műsorában Gáspár Evelin, aki az ünnepeket családjával Törökországban töltötte.

„Nagyon édesszájú vagyok, ez a rossz szokásom” – folytatta Evelin, aki a szálloda bonbonbárjában gyakran múlatta az időt. „Talán egész évben nem néztem ki ilyen pufin, mint most” – mesélte Evelin, aki 3 kilót szedett fel az ünnepek alatt.

Azt is elárulta, hogy jelenleg nincs férfi az életében. Az idei céljai között szerepel, hogy megtalálja azt a dolgot, amelyben igazán kiteljesedhet.

Fogyókúra nélkül fogyott 12 kilót Zoltán Erikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190107-fogyokura-nelkul-fogyott-12-kilot-zoltan-erika.htmlZoltán Erikának az utóbbi hónapokban 12 kilót sikerült leadnia. Most elárulta, hogyan érte el ezt az eredményt. Ez Zsír!--30 kilót fogyott Zámbó Adriánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190107-30-kilot-fogyott-zambo-adrian.htmlElképesztően lefogyott Zámbó Jimmy legkisebb fia. Adrián 30 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoNapi 10 perc ugrókötelezés a tökéletes alakért – így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190104-napi-10-perc-ugrokotelezes-a-tokeletes-alakert.htmlHa megfogadtad, hogy idén többet mozogsz, de nem szeretnél egyből drága sportfelszerelésekbe beruházni, vegyél egy ugrókötelet. Amellett, hogy a legolcsóbb mozgásforma, a legjobb kardióedzés. Ez Zsír!OrigoHalle Berry megosztotta 2019-es fitneszcéljaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190103-halle-berry-megosztotta-2019es-fitneszceljait.htmlHalle Berry nem csak azért sportol, hogy jó alakja legyen. Neki ez a kedvenc hobbija, ettől töltődik fel a leginkább, nem beszélve arról, hogy imádja, hogy erős, fitt és energikus lesz tőle. A színésznő az idén másokat is a mozgásra inspirál! Ez Zsír!OrigoMariah Carey megmutatta magát bikiniben: hihetetlen, mennyire lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190106-mariah-carey-megmutatta-magat-bikiniben-hihetetlen-mennyire-lefogyott.htmlMariah Carey gyomorgyűrű segítségével fogyott le: olyannyira jól sikerült ez a beavatkozás, hogy még bikiniben is tökéletesen mutat az énekesnő.Ez Zsír!--Mariah Carey megmutatta, mennyire szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190105-mariah-carey-megmutatta-mennyire-szexi-bikiniben-foto.htmlPihenéssel kezdi az új évet Mariah Carey, aki erről az Instagram-oldalára is feltöltött néhány képet. Ezeken a fotókon nem másban láthatjuk, mint egy nagyon szexi bikiniben. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.