Bikiniben pózol Liptai Claudia

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia utazás bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-posztjai tanulsága szerint a nyaralása minden percét élvezi Liptai Claudia. A műsorvezető gyönyörű helyen pihen férjével és gyerekeivel. 

„Ezen a képen ismét nincs fejem, ellenben van pink vödröm!” – írta képéhez a műsorvezető.

Nem elégedett a testével: diétába fogott Köllő Babetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190112-nem-elegedett-a-testevel-dietaba-fogott-kollo-babett.htmlBár Köllő Babett kitűnő formában van, ő elégedetlen a testével, és megfogadta, hogy változtat rajta. Még többet edz, és az étkezési szokásait is átalakította. Ez Zsír!OrigoAhány ház, annyi szokás: ezeket az ételeket esszük szentestehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181222-szentestere-hal-toltott-kaposzta-unnepi-etel-karacsonyi-menu.htmlA szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletező kedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!OrigoKomoly veszélyei vannak az ülőmunkának: ez a "döglöttpopsi-szindróma"http://www.life.hu/ez-zsir/20181222-komoly-veszelyei-vannak-az-ulomunkanak-ez-a-doglottpopsiszindroma.htmlAzt biztosan mindenki hallotta már, hogy az emberi test számára az ülés a legtermészetellenesebb pozíció, és számos mozgásszervi, valamint belgyógyászati betegséghez vezet. Hajlamosít az elhízásra, a porckorongsérvre, cukorbetegségre és a szív- és érrendszeri problémákra is. A sok ülés következménye lehet az úgynevezett "döglöttpopsi-szindróma" is, amely kellemetlen és csúnya is. Ez Zsír!Thinkstock15 kilót fogyott VV Seherezádé: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181021-15-kilot-fogyott-vv-seherezade-elotteutana-foto.htmlA ValóVilág volt játékosa évek óta a fitnesszel foglalkozik, de most megmutatta, hogyan nézett ki korábban. Ez Zsír!OrigoElőzd meg a tragédiát: 7+1 tipp a biztonságos futáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-elozd-meg-a-tragediat-71-tipp-a-biztonsagos-futashoz-onvedelem.htmlAz elmúlt napok történései és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A szakértő 7+1 pontban foglalta össze, mit tehetünk futás közben a biztonságunk érdekében. Ez Zsír!OrigoHaspuffadás ellen nagyon jó a hagyma: ennyit kell enni belőle napontahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180930-haspuffadas-ellen-nagyon-jo-a-hagyma.htmlMi azért nem esküdnénk meg a receptre, de bizonyos természetgyógyászok szerint a hagyma áldásos hatásait hosszú lenne felsorolni is. Az egyik, hogy a segítségével nagyon könnyű ledobni pár kiló felesleget, ehhez naponta 70-100 grammot ajánlanak. De másra is jó. Állítólag.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.