Szakítása után 30 kilót fogyott egy brit nő

fogyás egészséges életmód étkezés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Smith 30 kilót fogyott az után, hogy véget ért a párkapcsolata. A szakítás döbbentette rá arra, hogy életmódot kell váltania.

A 29 esztendős Amy Smith már gyermekként is túlsúlyos volt, szülei válása után a féktelen evésbe fojtotta a bánatát. Már 11 éves korában XL-es ruhákra volt szüksége. A mértéktelen étkezéseket az után is folytatta, hogy az egyetem miatt elköltözött otthonról. Saját magára főzött, és szinte semmilyen testmozgást nem végzett. Hiába szeretett volna karcsú lenni, nem tudott lemondani kedvenc hobbijáról, az evésről.

Végül az után döbbent rá, hogy életmódot kell váltania, hogy szakított a pasijával, akivel meglehetősen viharos kapcsolata volt.

Azóta 30 kilótól sikerült megszabadulnia, jelenleg 80 kilót mutat a mérleg.

Amy 30 kilót fogyott Forrás: NORTHFOTO/Amy Smith / mediadrumworld.com/Amy Smith / Mediadrumworld.Com
Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoDiétakisokos: mennyi időbe telik az élelmiszerek megemésztése?http://www.life.hu/ez-zsir/20190114-dietakisokos-ennyi-idobe-telik-az-elelmiszerek-megemesztese.htmlSzámos diéta közül választhatnak a fogyni vágyók, ám azt sokan elfelejtik, hogy minden élelmiszer megemésztéséhez más időre van szüksége a szervezetnek. Ez Zsír!OrigoBanánból sosem elég - számos jótékony hatása van a gyümölcsnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190114-bananbol-sosem-eleg-szamos-jotekony-hatassal-bir-a-gyumolcs.htmlAki fogyókúrázik, általában kerüli a banánt, pedig rengeteg jótékony hatása van az egészségünkre nézve. Ha szeretnél valami jót tenni a testeddel, szaladj le a boltba, és vegyél néhány darabot. Ez Zsír!Origo223 kiló volt, ma már Ironman versenyeken indul az apukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-marcus-cook-223-kilo-volt-ma-mar-ironman-versenyeken-indul.htmlMarcus Cook élete egy megrendítő beszélgetés hatására vett fordulatot, amikor már 223 kilót nyomott. Életmódváltásának köszönhetően most viszont Ironman versenyeket teljesít, és jobban érzi magát, mint valaha. Ismerd meg Marcus történetét! Ez Zsír!OrigoBikiniben pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190113-bikiniben-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlInstagram-posztjai tanulsága szerint a nyaralása minden percét élvezi Liptai Claudia. A műsorvezető gyönyörű helyen pihen férjével és gyerekeivel. Ez Zsír!OrigoA 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik, és addig eszik, amíg meg nem hal http://www.life.hu/ez-zsir/20190112-a-317-kilos-casey-king-egesz-nap-videojatekozik-es-addig-eszik-amig-meg-nem-hal.htmlA 34 éves gamer nem tud sem dolgozni, sem fürdeni magától. Még a ruhái is túl szűkek, ezért egész nap meztelenül játszik. Édesapja segíti őt, de mindezek ellenére nem akar leállni az evéssel. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.