Itt egy egyszerű módszer arra, hogyan csökkentsd az ételek kalóriatartalmát

Forrás: Shutterstock -
trükk diéta olaj kalóriacsökkentés kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem öntjük az olajat a serpenyőbe, hanem spray-vel ráfújjuk, az ételeink kalóriatartalma is kisebb lesz.

Egy elképesztően egyszerű trükkel csökkentheted az ételek kalóriatartalmát. A titok abban rejlik, hogy folyékony olaj helyett olajspray-t kell használnunk – számolt be róla a The Sun.

A lap azt írja, Graeme Tomlinson fitneszséf hívta fel rá a figyelmet, mennyivel egészségesebben étkezhetünk, ha kedvenc fogásainkat sokkal kevesebb olajjal készítjük. A spray azért nagyon hasznos, mert csak egy kicsit kell az olajból permetezni a serpenyőre.

Példaként hozza fel, hogy egy klasszikus angol reggeli kolbásszal, baconnel, tojással, gombával és paradicsommal nagyjából 743 kalória, de ha kevés olajjal készítjük, akkor csak 331.

Folyékony olaj helyett jobb, ha spray-t használunk Forrás: Shutterstock
Így pisil VV Hunor akkor, ha épp merevedése van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-igy-pisil-vv-hunor-akkor-ha-epp-merevedese-van.htmlVV Hunor megmutatta villalakó társainak, hogyan kell pisilni akkor, ha a férfinak merevedése van. TV + SztárokOrigoOrosz Barbara síelés közben került veszélyes helyzetbe - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-orosz-barbara-sieles-kozben-kerult-veszelyes-helyzetbe.htmlOrosz Barbara nemrég igen rizikós helyzetbe került, saját bevallása szerint életveszélyes volt a szituáció. TV + SztárokOrigoBeperelte az apját Rihanna, visszaélt a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-beperelte-apjat-rihanna-visszaelt-a-nevevel.htmlÉdesapja ellen indít pert az énekesnő, Rihanna. A férfi ugyanis visszaélt a vezetéknevével, kereskedelmi célokra használta jogtalanul. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Liu Shaolin Sándorról és szerelméről, Péterffy Lilirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-itt-az-elso-kozos-foto-liu-shaolin-sandorrol-es-szerelmerol-peterffy-lilirol.htmlVégre felvállalta szerelmét Liu Shaolin Sándor: az X-Faktorban feltűnt énekesnő, Péterffy Lili az új párja. Most közös fotót is posztoltak. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190116-molnar-aniko-ujra-szerelmes.htmlMolnár Anikó elárulta, újra szerelmes, és egy hónapja már együtt is él az új párjával. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.