anyaság Nagy Adri egészség test edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán mutatta meg Nagy Adri, hogyan hozza magát formába a szülés után. Az énekesnő a lehető legaranyosabb edzőtársat találta meg maga mellé. 

„Nincs lehetetlen” – írja Instagram-bejegyzésében Nagy Adri, aki néhány hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát, Benit.

Az énekesnő most megmutatta, hogyan tartja magát formában az anyaság bokros teendői közepette is. Kilenckilós kisfiával a kezében égeti a felesleges kilókat. Valljuk be: nála aranyosabb edzőtársat nem is találhatott volna magának.

Meghan nemcsak Harry herceg szívére, de az egészségére is nagy hatással vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190122-meghan-markle-megvaltoztatta-harry-herceg-taplalkozasat-etkezesi-szokasait.htmlAmikor két ember összeköti az életét, természetes, hogy hatnak egymás addigi életvitelére, és bizonyos dolgokban kompromisszumot kötnek. A brit királyi családban azonban a változtatások jóval nehezebben megvalósíthatók, ám Sussex hercegnéjének ez is sorra sikerül. Ez Zsír!--Keressük 2018 legnagyobb átalakulóját. Jelentkezz és nyerj!http://www.life.hu/ez-zsir/20190121-keressuk-2018-legnagyobb-atalakulojat-jelentkezz-es-nyerj.htmlÉletmódot váltottál, és sikerült lefogynod? Elhatároztad, hogy sokkal erősebb, fittebb leszel, és véghez is vitted? A fejedbe vetted, hogy elérsz valamit a sport területén, és valóra is váltottad? Ha 2018 számodra is emlékezetes év volt, várjuk jelentkezésedet a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. Ez Zsír!OrigoPofonegyszerű Meghan Markle kedvenc reggelijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190121-pofonegyszeru-meghan-markle-kedvenc-reggelije.htmlMeghan Markle hercegnéként is az egyszerű és egészséges táplálkozás híve maradt. Különleges fogások helyett a kedvenc reggelije továbbra is az avokádós pirítós. Ez Zsír!--Terhességi csíkjai miatt támadják a hatgyermekes fittanyukáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190121-terhessegi-csikjai-miatt-tamadjak-a-hatgyermekes-fittanyukat.htmlEgy hatgyermekes életmód-tanácsadó édesanyát bántanak a közösségi oldalon: a kommentelők szerint retusálni kellene a hasán lévő terhességi csíkokat. Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott le a 172 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190118-igy-fogyott-le-a-172-kilos-anyuka-cristina-mcclaren.htmlSzülei válása következtében lett érzelmi evő Christina McClaren, aztán csak fiatal anyukaként jutott el oda, hogy változtatnia kell. Ekkor már 172 kiló volt, és egy szimpla terpeszugrást sem tudott megcsinálni. Ismerd meg Christina történetét! Ez Zsír!OrigoSuperman-fekvőtámasz: te meg tudnád csinálni? http://www.life.hu/ez-zsir/20190116-superman-fekvotamasz-igy-csinald-meg.htmlHa valami izgalmas kihívásra vágysz a sport területén, próbáld ki magad a Superman-fekvőtámaszban, amit elsajátítva tényleg igazi szuperhősnek érezheted magad. Mutatjuk a módszertanát! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.