A kamerák előtt eszik a 25 éves, 209 kilós nő, ezzel keres pénzt

Forrás: Shutterstock -
fétis kamera hízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évesen már 209 kilogrammot nyom Amanda Fey. Azt mondja, mindig is vaskos volt, ám így érzi magát a legjobban. Arra is rájött, hogyan kereshet pénzt egyik kedvenc tevékenységével, az evéssel. 

„A zsír tesz engem boldoggá fizikálisan és szexuálisan is” – mondta Amanda Fey, aki 25 évesen már 209 kilót nyom.

A Mirror cikke szerint napit 10 ezer kalóriát eszik, és ez a munkája is. Rájött ugyanis, hogy az evésfétis rendkívül jövedelmező üzletág. Instagram-oldalán élő videókban eszik, vagy épp issza a kalóriadús üdítőitalokat, amelyeket olykor tölcsérrel tölt magába.

Hasával is játszik a túlsúlyos nő (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kaliforniai nő azt mondja, hogy sok gyűlölködő megjegyzést kap, de már nem érdekli, hiszen senki nem ír neki olyat, amit már ne hallott volna. Párját nem mutatja meg a nyilvánosságnak, de annyit elárult, hogy imádja az idomait.

Fey azt mondja, hogy kövéren sokkal jobban érzi magát, a kamerák előtti játék pedig nem merül ki az evésben és ivásban, gyakran játszik a hasával is. Rajongói pedig imádják.

Ha kíváncsi vagy Amanda képeire, kattints ide!

Plus size modell lett a túlsúlyos lánybólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-plus-size-modell-lett-a-tulsulyos-lanybol.htmlPlus size modellként hirdeti önmagunk elfogadását a túlsúlyos Britnee Rochelle. Ez Zsír!OrigoSúlyosan megbetegedett a 7 éves kisfiú a szennyezett, mosatlan gyümölcstőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-sulyosan-megbetegedett-a-7-eves-kisfiu-a-szennyezett-mosatlan-gyumolcsto.htmlLeptospirózisos megbetegedést jegyeztek fel Ivano-Frankivszk megyében. A 7 éves kisfiú valószínűleg egérürülékkel szennyezett, mosatlan gyümölcstől betegedett meg. Ez Zsír!--Rá sem lehet ismerni a Baywatch egykori bombázójára, Nicole Eggertrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-ra-sem-lehet-ismerni-a-baywatch-egykori-bombazojara-nicole-eggertre.htmlNicole Eggertet a Baywatch bombázójaként ismerte meg a világ, de az utóbbi években igencsak elhagyta magát. Ez Zsír!Origo218 kilóról fogyott le a fiatal fiú: ma már kockás a hasa http://www.life.hu/ez-zsir/20190206-alejandro-porro-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA 26 éves Alejandro Porro pizza- és videojáték-függő volt, bár nem gondolta, hogy ennyire rossz a helyzet, amíg rá nem állt egy mázsás mérlegre, ami 218 kilót mutatott. Ismerd meg Alejandro életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi űrhajósdiétával formálja testét - megmutatta, hogyan hathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-schobert-norbi-urhajosdietaval-formalja-testet-megmutatta-hogyan-hat.htmlSzéfben őrzött 30 éves űrhajósdiétával rukkolt elő Schobert Norbert a napokban. Most azt is megmutatta, hogyan formálja a testét. Ez Zsír!OrigoCzippán Anettnek sikerült leadni a szülés utáni felesleget, de még nincs vége az edzésnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-czippan-anettnek-sikerult-leadni-a-szules-utani-felesleget-de-meg-nincs-vege-az-edzesnek.htmlCzippán Anett kemény munkával elérte a vágyott súlyát, de még nincs vége a munkának: küzd a pocakjával. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.