életmódváltás sztárok személyi edző edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újságíró felkereste Brooke Shields, Helena Christensen és Naomi Campbell személyi edzőjét, hogy két héten keresztül vele eddzen. A végeredményről egy hosszabb cikkben számolt be.

Nem mindennapi kihívásra vállalkozott Kristina Rodulfo. Az Elle újságírója két héten keresztül dolgozott együtt a sztárok személyi edzőjével, Ngo Okaforral. A projektről pedig természetesen be is számolt.

Azt írja, reggelente fél 8-kor kezdte az edzéseket. Először egy tízperces kardióedzéssel indított, majd erősítő gyakorlatokkal folytatta, minden nap mással: nem maradhatott ki a plank, a fekvőtámasz, a guggolás és a biciklizés sem.

Emellett odafigyelt az étrendjére is, naponta négy alkalommal étkezett, szénhidrátban szegény, fehérjében és rostokban viszont gazdag ételeket fogyasztott. A reggelije többnyire zabkása volt, ebédre és vacsorára pedig sovány húst választott különböző zöldségekkel, ezek mellett pedig magvakat eszegetett.

És hogy mi lett a kéthetes életmódváltás eredménye? Kristina azt mondja, összesen három kilótól sikerült megszabadulnia, de ami még ennél is fontosabb, a teste végre elkezdett formálódni. Nagyon elégedett a végeredménnyel, ugyanakkor nem titkolja, nagy szüksége volt a kitartására, hogy végigcsinálja a két hetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.