10 napig cukor- és szénhidrátmentesen élt Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez

diéta cukormentes Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez végigcsináltak egy 10 napos cukormentes diétát, amelyet most megismételnek.

Jennifer Lopez eddig is elképesztően jól nézett ki, de most, hogy kedvesével, Alex Rodriguezzel rendszeresen eljárnak edzeni és együtt végigcsináltak egy tíznapos cukormentes diétát, talán mondhatjuk, hogy élete legjobb formájában van. Friss fotóin elképesztően lapos a hasa, szinte kirajzolódnak rajta a kockák.

A Daily Mail azt írja, annyira megtetszett nekik a cukor- és szénhidrátmentes kihívás, hogy még egy tíznaposat biztosan végigcsinálnak.

Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág kilenc szériájának győztesei. TV + SztárokOrigoKonkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-konkoly-agi-elarulta-megvaltoztatta-ot-a-masodik-gyermekuk-erkezese.htmlKonkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. TV + SztárokOrigoCurtis elárulta, miért nem tudták Sebestyén Balázsék elérni: elfelejtette az interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-curtis-elarulta-miert-nem-tudtak-sebestyen-balazsek-elerni-elfelejtette-az-interjut.htmlCurtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék nem tudták elérni Curtist, miután az igent mondott egy rádiós interjúrahttp://www.life.hu/sztarok/20190220-sebestyen-balazsek-nem-tudtak-elerni-curtist-miutan-az-igent-mondott-egy-radios-interjura.htmlSebestyén Balázsék megbeszéltek egy interjút a rádióban Curtisszel, de a rapper nem tartotta be az ígéretét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSofőrként vállalt munkát Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190220-soforkent-vallalt-munkat-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi a megélhetésért autók beszállításával foglalkozik az éneklés mellett. TV + SztárokOrigoBoros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-boros-lajos-nem-zarkozik-el-attol-hogy-ujra-osszealljon-bochkor-gaborral.htmlHaragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de a viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.