Eljött az idő: elindult az Ez zsír oldal! - Mától nincsenek kifogások

indulás egészséges életmód Ez Zsír! fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma teljes valójában elétek tárul az, amire már másfél hónapja várunk: az Ez zsír! oldal és alkalmazás! Kezdjetek el ismerkedni vele. Az első 20.000 regisztrált között kisorsolunk zsír pólókat, ajándékcsomagokat és egy wellness hétvégét!

Sok-sok munka és fáradozás után végre a kezetekbe adhatjuk azt a programot, ami megváltoztatja az életeteket. Év elején nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy lefogyasztjuk és ezzel egészségesebbé tesszük az országot. Közel 60.000-en tartottátok érdemesnek a kezdeményezést arra, hogy csatlakozzatok hozzá, így mára elértük azt a sokat emlegetett 1 000 000 kilót, amitől megszabadulna Magyarország.

Ez zsír! alkalmazás - Ő gondolkodik helyetted

Az első lépés, amit tenned kell, nem más, minthogy megadod a kért adatokat. Ezek közül a legfontosabb, hogy hány kiló vagy, mennyi szeretnél lenni, és hogy mindehhez milyen magassággal rendelkezel. Fontos döntéseket is kell hoznod, például hogy melyik étrendet kívánod követni, amelyen változtatni bármikor tudsz, de akkor az addig felvitt ételsoraid törlődnek.

Az alkalmazás így már elő tud állni egy kész tervvel, hogy mi mindent kell tenned azért, hogy elérd a kitűzött célodat.

A főoldaladon a legfontosabb dolog a Napi zsírmínusz grafikon, ami azt mutatja meg, hogy már hány kalóriát fogyasztottál ma, mennyit sportoltál, és ennek tükrében mennyit ehetsz még a nap folyamán.

A saját étrendednél láthatod a napi menüdet. Ne felejtsd el kipipálgatni azokat a fogásokat, amiken már túl vagy, de akár törölhetsz is közülük, és hozzá is adhatsz új ételeket a menüsorhoz. Nagyon fontos, hogy sokat igyál, mert szép lesz tőle a bőröd, és elveszi az étvágyadat is. A vízfogyasztásodat is itt vezetheted.

Az edzésterv szó nagyon komolyan hangzik, és nem is árt, ha annak veszed, hiszen mozogni nemcsak a kilók miatt érdemes, hanem a jó közérzet érdekében is. Találj magadnak valami olyan mozgásformát, amit szívesen végzel, válassz az általunk ajánlottak közül, és rendszeresítsd azt edzéstervedben.

De ne feledd, hogy nem csak a sport égeti a kalóriákat! Kevésbé fogyaszt, de a házimunka és a szeretkezés is megszabadít néhány kalóriától, ezért ezeket is szorgosan jegyezd a naptárba. Így legalább lesz egy nagyon jó okod a nap végén, hogy kiharcolj egy kis esti hancúrozást a párodtól: "Szívem, ha nem szeretkezünk, összedől a mai edzéstervem, és kövér maradok!"

A Céljaim menüpont alatt gyönyörű grafikonokon követheted a testsúlyod változását, a centiméterek apadását, és azt is láthatod, hogy az országnak hány kilótól sikerült eddig megszabadulnia.

A Tennivalóim menüpont alatt szépen összefoglalva látod a heted, mint egy iskolai órarend, a Beállításoknál pedig megadhatod napi aktuális adataidat, vagy akár étrendet is válthatsz.

KIRÁDY ATTILA KREATÍV IGAZGATÓNK "ZSÍRGONDOLATAI":http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YgjDEXYcYnPZeOD3

Akkor ugorjatok neki, és ismerkedjetek az oldallal, adjátok meg a méreteiteket, és válasszatok étrendet. Velünk fogyni nemcsak azért érdemes, mert jobban érzi magát az ember a saját bőrében fitten, hanem azért is, mert az első 20.000 regisztrált között kisorsolunk zsír pólókat, ajándékcsomagokat és egy wellness hétvégét! Ha bármilyen észrevételetek van, azt szívesen várjuk az info@life.hu címre.

Számoljatok le a zsírral, és legyen egészséges az életetek - nincs több halogatás!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

A hírlevélre való feliratkozás még NEM jelent automatikus regisztrációt!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.