Kövér gyerekek - tönkreevett életek

kövér gyerekek cukorbetegség ízületek túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak mozgásszervi megbetegedéseket, de cukorbetegséget is okoz a gyerekeknél a kövérség. Ráadásul a genetika is súlyosbítja a helyzetet, hiszen ha egy családban többször előfordult a cukorbetegség, szinte biztosra vehető, hogy a gyerek is beteg lesz. De javíthatunk a helyzeten! Dr. Héczey a Videoklinika.hu adásában elmondja, hogyan.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Kocsis Tibi nem volt mindig ilyen izmos - 20 kilót fogyott az X-Faktor előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-kocsis-tibi-duci-kisfiu-volt.htmlÍgy formáld a tested, hogy kívánatos legyél!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120521-igy-formald-a-tested-hogy-kivanatos-legyel.htmlDr. Héczey: "Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a chipstől hízol el"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-dr-heczey-tevedsz-ha-azt-hiszed-hogy-a-chipstol-hizol.htmlDr. Csernus Imre: Videojáték-függés felnőttkorbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-videojatek-fugges-felnott-korban.htmlLady Gaga: "Mindig kidobtam a taccsot a gimiben" - Az anorexia és bulimia nem csak a sztárok kiváltságahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-az-anorexia-es-bulimia-nemcsak-a-sztarok-kivaltsaga.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.