"A világ legkövérebb menyasszonya akarok lenni!" - 720 kg a célja a boldog arának

kövérség morbid menyasszony hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Arizonában élő 33 éves Susanne Eman leghőbb vágya, hogy esküvőjére ő legyen a világ legkövérebb nője, pedig a testsúlya már most is meghaladja a 230 kilót. Susanne naponta körülbelül 30 000 kalóriát eszik meg, hogy minél hamarabb elérje a kitűzött 720 kilogrammos álomsúlyt.


"Susanne 9XL-es méretű csipkés esküvői ruhájához több mint 14 méter anyagra lesz szükségünk, és olyan nagy lesz, hogy három emberre lesz szükség a ruha szállításához" - mondta Judee Goff, a túlsúlyos nő varrónője, a phoenixi Paradise Fabrics munkatársa. "Korábban soha nem készítettünk esküvői ruhát ekkora méretben, nem is létezik ekkora szabásminta, ezért mindenképpen egyedi tervezésre volt szükség" - tette hozzá Goff.

Susanne tíz évvel korábban határozta el, hogy bekerül a Guinness rekordok könyvébe, mint a legkövérebb nő, ezért tudatosan hízni kezdett, és csaknem egy évtizeden keresztül tömte magába a szénhidrátban gazdag, cukros és zsíros ételeket. De mikor nemrég mérlegre állt, óriásit csalódott, ugyanis arra számított, hogy mostanra már biztosan elérte a 360 kilogrammot, miközben "csak" 230 kilót mutatott a mérleg.

Susanne orvosa hiába próbálta meg lebeszélni őt morbid küldetéséről, Susanne biztos benne, hogy sikerülni fog elérni a célját anélkül, hogy kockára tenné egészségét. "Habár én magam is aggódom Suasanne egészségéért, de azt látom, hogy az evés és a folyamatos hízás örömet okoz számára, őt ez teszi boldoggá, én pedig szeretem a kövér nőket" - mondta Parker Clark, Susanne 35 éves vőlegénye.

Tipp! Pucér fenekek! Kattints a szexi képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!






Kövér gyerekek - tönkreevett életekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120522-kover-gyerekek-tonkre-evett-eletek.htmlNaponta 20 ezer kalóriát evett a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120508-naponta-20-ezer-kaloriat-evett-a-vilag-legkoverebb-embere.htmlSikertörténet: "Kövéren nem kellek senkinek!" - 30 kilót fogyott Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120426-sikertortenet-30-kilot-fogyott-eva-video.htmlCsúnyábban néznek rád, ha kövér vagy, mintha szinglihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20101008-csunyabban-neznek-rad-ha-kover-vagy-mintha-szingli.htmlGyőzike: "Jobban éreztem magam kövéren!" - 50 kilót fogyott a showmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120416-gyozike-jobban-ereztem-magam-koveren-50-kilot-fogyott-a.html"Nem kellek, mert kövér vagyok!" - Avagy a túlsúlyosak diszkriminációjahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120327-nem-kellek-mert-kover-vagyok-avagy-a-tulsulyosok-diszkriminacioja.htmlCsaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.