Ízletes nyers finomságok Az élet éttermében

étterem nyers pr-cikk vega vegán Az élet étterme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazán egészséges finomságokra vágysz, ahol tényleg nem kell számolnod a kalóriákat, akkor Az élet éttermét neked találták ki.

Ebben az apró budai étteremben ugyanis minden finomság az egészséges életmód jegyében készül. Minden étel - torta, kenyér - és ital három alapanyagból tevődik össze: gyümölcsökből, zöldségekből és magvakból. Az elkészítés folyamán nem használnak hőkezelést, azaz nem sütik, nem főzik és nem párolják az alapanyagokat. Ezért a finomságok tartalmazzák a vitaminok, ásványi anyagok és enzimek 100%-át, így hatékonyan tudnak beépülni a szervezetbe. Sőt mi több, a felszolgált ennivalókhoz nem használnak cukrot, lisztet, tojást, tejet, vajat, zsírt, húst, de ízfokozókat és tartósítószereket sem.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

A tortákat és a többi desszertet a datolya és a banán íze teszi finom édessé, a tészták pedig szárított vagy friss gyümölcshúsból és magvakból állnak. Ezzel a kínálattal pedig nemcsak Magyaroszágon, de Közép-Európában is egyedülálló Az élet étterme. A sportolóktól a diétázókig, a cukor- és egyéb betegségekben szenvedőkön keresztül egészen a húsevőkig és a vegánokig mindenki betér ide, hogy megízlelje a nyers konyha remekeit. A visszajáró vendégek pedig gyakran számolnak be gyorsabb gyógyulásról: ez az étkezési mód ugyanis csökkenti a magas vérnyomást, segít az emésztési zavarokon, a cukor- és az bőrbetegségeken is. Ha ugyanis valaki akár csak heti 2-3 alkalommal nyers ételekkel váltja ki a hagyományost, akkor észrevehetően fittebbé válik. Lehetőség van az ételek házhoz rendelésére is, a következő hónapokban pedig Budapesten kívül több vidéki városban is nyílnak majd üzletek.

Forrás: Az élet étterme
Forrás: Az élet étterme

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.