Marozsán Erika Robert Downey Jr. Woody Harrelson Ireland Baldwin VV Gigi Kowalsky Sugár Berci Dukai Regina Shaquille O Neal Julianne Moore Madonna mozgás jóga edzés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóga nemcsak a lelket nyugtatja, de a testet is gyönyörűen formálja. Jól tudják ezt a világsztárok és a hazai hírességek is, így nem csoda, ha egyre többen teszik le a voksukat e többezer éves mozgásfajta mellett. Az Ez zsír! idén ősszel elindítja jógaiskoláját, melyben hétről hétre egyre jobban megismerkedhettek ezzel a csodás mozgásformával.

Lady Gaga korábban súlyproblémákkal küzdött, most azonban ennek már nyoma sincs, ezt pedig a jógának köszönheti. Gaga azt vallja, a jóga meggyógyítja - és a róla készült legfrissebb fotókat nézve efelől szemernyi kétségünk sem lehet. Hasonlóképp gondolkodik a sportmániás Madonna is, aki napi szinten jógázik, és gyakorlatilag bármit megcsinál a testével. Gisele Bündchen szupermodell is a jógának köszönheti tökéletes alakját, és Jennifer Aniston is: "A jóga megváltoztatta az életemet. Még soha nem éreztem magam ilyen jól testmozgás közben" - vallja a színésznő.

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen
Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Julianne Moore pedig túl az ötvenen is bombajól néz ki: "A jógától nem érzem azt az agóniát, mint az edzőteremtől" - vallja a vörös világsztár. Az sem meglepő, hogy az utóbbi években egészségguruvá lett Gwyneth Paltrow is hasonlóképp vélekedik: "Szigorú vagyok magammal. Amikor heti hat nap jógázom és tiszta ételeket eszem, sokkal jobban érzem magam" - meséli a sztár. De Hollywoodban a fiatalokat is magával ragadta a jógamánia: Miley Cyrus és Ireland Baldwin is odáig van érte.

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin
Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

Ireland Baldwin

A hölgyek mellett az urak között is találunk számos jógarajongót. A szexi énekes, Adam Levine testét teljesen átalakította a jóga, de Sting és Robert Downey Jr. is többször beszélt már arról, milyen fontos szerepet játszott nemcsak az egészségének megőrzésében, de a droggal kapcsolatos problémák leküzdésében is a jóga. Woody Harrelsonnak azonban más miatt jön be ez a testet és lelket is formáló mozgás: "A jóga nagyon jót tesz a szexuális életnek! Sokféle módon rugalmasan tart. Megtanít szeretni a saját tested és a partnered testét is" - vallja a színész.

Senki ne gondolja, hogy a jóga csakis a karcsú és vékony sztárok kiváltsága: ha hisszük, ha nem, számos híres "hústorony" is a jóga elkötelezett híve. Shaquille O'Neil kosaras lelkesen gyakorolja az ászanákat, csakúgy, mint pályatársa, LeBron James. "Hogy jót tesz-e mindenkinek? Nem tudom. De nekem működik" - vallja a sportoló.

Forrás: Instagram/Shaquille ONeil; AFP
Forrás: Instagram/Shaquille ONeil; AFP

Shaquille O'Neil és LeBron James

De nem csak a tengerentúlon nagy divat jógázni - itthon is számos híresség tette le a voksát mellette. A sugárzó szépségű színésznő, Marozsán Erika imád a tengerparton jógázni, VV Gigi pedig már oktatja is kedvenc edzésmódszerét. Sugár Bercinek évek óta szenvedélye ez a mozgásforma, és ez meg is látszik rajta: a teste tökéletes, izmos és szálkás, csakúgy, mint a Kowalsky meg a Vega énekeséé. Pártos Csilla már elmúlt 46 éves, de a teste még mindig tökéletes - ezt természetesen ő is a jógának köszönheti, és a szexi Dukai Regina is nagy rajongó.

Forrás: Sugár Berci
Forrás: Sugár Berci

Sugár Berci

Kövesd a JógaKlikket és Jagicza Bertát a Facebookon! Ha kérdésed van a jógáról, vagy csak elkezdenéd, és nem tudod, hogyan vágj neki, kérdezz Bertától a szakértői oldalán!



Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.