Gréta konyhája túrógombóc egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is imádod a túrógombócot? Ha hiszed, ha nem, ezt a finomságot úgy is elkészítheted, hogy nem kell bűnhődnöd a bevitt kalóriák miatt. 

Zsíros túró helyett próbáld ki a kölest, mint túrópótlót. A köles gluténmentes, lúgosító gabona, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza. Gazdag vasban, pantoténsavban, folsavban, kovasavban és B komplex vitaminokat tartalmaz. Szépíti a hajat, körmöt, bőrt, javítja a látást, támogatja az anyagcserét, segíti az emésztést, és még csonttörés esetén is alkalmazható terápiás táplálékként. Hetente legalább egyszer érdemes tehát beépíteni az étrendedbe. Eheted édesen, sósan, köretként vagy süteményekben, mindenhogy kiváló! Ha kíváncsi vagy, hogyan készül ez a finomság, akkor látogass el Stőhr Gréta blogjára a receptért.

Gréta konyhája, túrógombóc erdei gyümölcs öntettel, tej- és tojásmentes Forrás: Gréta konyhája

Kóstolj egészséges csokis pitét!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131114-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-csokis-pite-tej-es-tojas.htmlCsípős-pikáns ebéd, húsmentesen!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131108-greta-konyhaja-csiposcurrys-karfiolpuffancsok.htmlVastagok a combjaim - Mit sportoljak?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131105-szakertoi-level-nagy-amarilla-a-lifehu-es-az-ez-zsir.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.