Sikertörténet: 20 kilótól szabadult meg Kitti

diéta sikertörténet étrend fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitti 2011 nyarán elégelte meg a súlyát. Az akkor 15 éves lány 171 centi magas és 102 kiló volt. Úgy döntött, diétázni kezd, erre pedig a nyár, a sok gyümölcs és zöldség a legalkalmasabb. A fiatal Kitti nagyon sikeres két éven van túl: már húsz kilótól megszabadult. Következzen most az ő története.

ADJ ERŐT MÁSOKNAK! TE HOGYAN FOGYTÁL LE?

Írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.



"Sosem voltam vékony gyerek, de nem bántottak, csúfoltak a súlyom miatt. A családomban anyai ágon többen küzdöttek súlyproblémákkal, és én is ezt örököltem. Otthon már egy ideje kértek, hogy figyeljek a súlyomra, de én nem határoztam el magam. Egyszerűen lusta voltam. Volt olyan nyaram, hogy három hónapig otthon voltam, folyamatosan ettem és számítógépeztem. Ez meg is látszott: az iskolai mérlegelésen két éve 102 kilót mutatott a mérleg nyelve. Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem, eszemben sincs életem végéig így kinézni.

2011 nyár elején a suli végén kezdtem el fogyókúrázni, mert úgy éreztem, a nyár egy ilyen diétára a legalkalmasabb. Az interneten sokat olvastam a leghatékonyabb fogyókúrákról. Én a 90 napos diétát választottam, mely négynapos szakaszokból áll. A diéta alatt a protein-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcsnapok váltakoznak, de délig minden nap csak gyümölcsöt lehet fogyasztani. Nekem azért tetszett meg ez a módszer, mert nagyon édesszájú vagyok, iszonyatosan szeretem a finomságokat, ebben a diétában pedig nem kellett mindent megvonni magamtól.

Kitartóan végigcsináltam a 90 napot, nyár végére pedig 102 kilóról 92 kilóra fogytam. Csak az étrendemet figyeltem, de a sport kimaradt, mert arra már nem tudtam rászánni magam. A fogyókúra után visszatértem a mindennapokba, de mivel életmódváltásra nem került sor, néhány kiló mindig is ingadozott rajtam. Tavaly nyáron is végigcsináltam ugyanezt a fogyókúrát, és az eredmény ismét remek lett: 82 kilóval fejeztem be, ami összességében 20 kiló fogyást jelentett.

Még mindig szeretnék 10 kilótól megszabadulni, így idén nyáron is úgy tervezem, újra belevágok a diétába, de ma már a mozgás is része az életemnek. A barátom rengeteget biciklizik, így ebből már én sem maradok ki, a bringázástól pedig csak úgy olvadnak a kilók. Most keresem az utam, hogyan is térjek át végleg az egészséges életmódra, és remélem, a történetem erőt ad néhány embernek arra, hogy belekezdjenek a fogyókúrába. Megéri!"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Sikertörténet: 60 kilót fogyott Angélahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130423-fogyokuras-sikertortenet-angela-15-honap-alatt-fogyott-60-kilot.html"Nem akarok többé Donna Tonna lenni"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130404-nem-akarok-tobbe-donna-tonna-lenni-sajat-kover-kepei.html21 éves vagyok, nem lehetek ilyen kövér!http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130321-fogyokuras-sikertortenet-agi-28-kilot-fogyott-a-szules-utan.html"Megértettem: vagy lefogyok vagy meghalok"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130306-fogyokuras-sikertortenet-norbert-180-kilobol-mar-40-kilot-leadott.htmlSpencernek köszönheti Roli sportos testalkatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130227-fogyokuras-sikertortenet-kutyaval-konnyebben-megy-a-fogyas-rolinak.htmlViszlát 140 kiló! Misi visszaszerezte vonzerejéthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130220-fogyokuras-sikertortenet-misi-140-kilorol-fogyott-le-35-kilot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.