Eperkrémes, csokimázas pite, ami egészséges? Íme a recept!

Forrás: Gréta konyhája -
Gréta konyhája Stőhr Gréta sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvét után sokan érezzük úgy, hogy most aztán tényleg oda kell figyelnünk a súlyunkra, és őrült diétázásba kezdünk. Ám az egészséges alapanyagokból elkészített, kevésbé hízlaló finomságokat nem kell végleg száműzni az étrendből.

A mennyei eperkrémes, csokimázas pite gluténmentes és teljesen nyers, a torta alapja proteinben és esszenciális zsírokban gazdag, ezért sokkal egészségesebb, mintha lisztekből állítottam volna össze. Nagyon jól variálható bármilyen ízű pudinggal vagy gyümölccsel. Elkészítése egyszerű, az íze pedig mennyei. Ha te is szívesen kipróbálnád, a hozzávalókat ide kattintva megtalálod!

Forrás: Gréta konyhája

Ha unod az omlettet: íme egy isteni fogás csicseriborsóbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140416-greta-konyhaja-gombas-spenotos-csicseriborso-lepeny-fokhagymas-tejfollel.htmlSokan alig ismerik a csicseriborsót, ami nagy hiba: ez ugyanis egy csodálatos eledel. Mutatunk is egy finomságot, amit könnyű elkészíteni, a végeredmény pedig isteni lesz. Stőhr GrétaOrigoFőzz a tavasz vitaminbombájával! Medvehagymás finomság, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140327-greta-konyhaja-medvehagymakremes-brassoi.htmlAzt jó ideje tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé.Stőhr Gréta--Szuper vacsora zöldségekkel - próbáld ki!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140314-greta-konyhaja-currys-babbal-friss-zoldsegekkel-toltott-ezekiel-lepenykenyer.htmlEgészséges ebédre vagy vacsorára vágysz? Mutatunk egy igazi finomságot egy ősi recept alapján. Próbáld ki!Stőhr GrétaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.