Robert De Niro önmagát látja legkisebb gyerekében: "Gia imádnivaló baba"

Robert De Niro
AFP - AFP
család gyerekek apaság Robert de Niro
A színész 79 évesen lett hétszeres apuka, kislánya, a 10 hónapos Gia az egész család kedvence.

Az egész világ megdöbbent, amikor kiderült, hogy a 79 éves Robert De Nirónak ismét gyereke született. A filmsztár elárulta, hogy a családbővítés bizony tervezett volt. Tavaly májusban érkezett a legfiatalabb De Niro, így lett a sztár hétszeres apuka. Most elárulta, hogy kislányában saját kiskori mását látja. Minderre akkor döbbent rá, amikor a kezébe akadt egy fotó a gyerekkorából.

Robert De Niro és Tiffany Chen
Robert De Niro és legkisebb gyerekének anyja, Tiffany Chen                                   Forrás: AFP 

Elmondta, "sok hasonlóságot" lát maga és 10 hónapos kislánya, Gia között, de nem ő az egyetlen családtag, akiben saját vonásait fedezte fel. Második legfiatalabb gyermekében, a 12 éves Helenben szintén önmagát látja. A sztár emellett arról is beszélt, hogy milyen is most az életük. 

Gia imádnivaló baba. Olyan édes! Amikor ránézek, minden más eltűnik. Csak vele lenni egy-egy pillanatban mindig nagy öröm

 - árulta el a People-nek a színész. Az is kiderült, hogy a gyerekei nagyon szeretik a legkisebb testvérüket, nem különben az unokák. A színész, aki mindig is családcentrikus ember volt, imádja, amikor az összes De Niro összegyűlhet. "Az, ha mindannyian együtt vannak, számomra a minden." 

Súlyos komplikációk léptek fel Robert De Niro barátnőjénél a szülés után

Tiffany Chen, Robert De Niro barátnője áprilisban adott életet első közös gyermeküknek. A kislány - Gia Virginia Chen-De Niro - születése után Chennél komplikációk léptek fel, lebénult az arca. További részletekért kattints ide.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.