2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Christy Turlington és 20 éves lánya, Grace Burns: olyanok, mint két tojás

Christy Turlington
WireImage/Jim Spellma -
harmónia modell kampány Christy Turlington anya-lánya
Az 55 éves szupermodell 20 éves lányával közös kampányban szerepel.

A Classic for Generations kampány arcaként állt kamerák elé a Christy Turlington és lánya. A kollekció, amit bemutatnak a játékosság és a generációk összehangja jegyében készült el. Külön figyelemreméltó, hogy az anya-lánya fotózás a harmónia megteremtése mellett teret enged az egyéni stílusnak is, egyik képükön Turlington kifinomult, mégis kacér, bordázott testhezálló ruhát, míg Burns farmerruhát és felemás zoknit visel - előbbbit a People cikkében nézheted meg, utóbbit a 20 éves lány is közétette hivatalos Instagram-oldalán. 

Két képet Turlington - aki azt nyilatkozta, régi álma volt, hogy a lányával közösen állhasson kamerák elé -  is megosztott a közösségi oldalán.

Christy Turlington a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje, két gyermekes családanya és elkötelezett aktivista. Elfoglaltságai mellett sok időt fordít a veszélyeztetett terhes nők megsegítésére; egy non profit szervezetet hozott létre, hogy támogassa a világ minden pontján az esélyegyenlőséget, mert minden anya számít. Szépsége titkáról itt írtunk bővebben. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.